25 / 04 / 2024

Evren Barutçu gayrimenkul yatırım ve danışmanlık firması

Evren Barutçu gayrimenkul yatırım ve danışmanlık firması

2010 yılında dünyanın en saygın gayrimenkul yatırım ve danışmanlık firması olan Coldwell Banker’la Türkiye’de İstanbul dışında açılacak ilk ofis için anlaşmış ve Coldwell Banker Başkent’i hayata geçiren Evren Barutçu kimdir?

Yabancıların kurduğu gayrimenkul şirketlerinde rekor artış!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) merakla beklenen kurulan ve kapanan şirket istatistiklerini açıkladı. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada yabancıların kurduğu gayrimenkul şirketlerindeki rekor artışa değindi.

Özgüneydoğu Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüneydoğu Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Başaran Evrensel, Süleyman  Evrensel tarafından kuruldu.

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oya Barutçu tarafından kuruldu.

Mert Doğuş Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Doğuş Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mert Doğan tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü 2020 yılına damgasını vurdu! 

Coldwell Banker Başkent Genel Müdürü Evren Barutçu, pandemi döneminde gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirerek 2021 yılı için ön görülerini paylaştı... 

Doğuş GYO 2020 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti! 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Taksim Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

Yaşar Toğuç Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Toğuç Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Toğuç tarafından kuruldu. 

Doğuş Gayrimenkul imar planı iptali davasında son durum!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) imar planı iptali davasına ilişkin açıklama yaptı..

Doğuş GYO 3 gayrimenkulünde kira kurunu sabitledi!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze Center AVM, Doğuş Center Maslak ve Doğuş Center Etiler'deki kira kurunu sabitledi. 

Ankara’ya 20 yılda 750 bin yeni konut!

Coldwell Banker Başkent ofisi Broker ve Genel Müdürü Evren Barutçu, Ankara'nın gayrimenkul sektörü açısından değerlendirmesini yaptı. 

Şanlıurfa Barutçu Hanı restore ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa'daki en önemli tarihi hanlardan birisi olan Barutçu Hanı’nın restorasyon çalışmalarını başlattı.

Gayrimenkul gelir vergisi 1. taksitinde son 2 hafta!

2016 yılında en az 5 sene süreyle sahip olduğu gayrimenkulünü satanların gelir vergisi 1 Mart'ta başladı. Vergi için ödeme süresi 31 Mart'ta sona erecek..

Evren Barutçu gayrimenkul yatırım ve danışmanlık firması Haberi

Evren Barutçu gayrimenkul yatırım ve danışmanlık firması

Evren Barutçu kimdir?

Evren Barutçu, 1976 yılı Ankara doğumlu. Evren Barutçu İlk-orta ve lise eğitimimi TED Ankara Koleji’nde tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümünden mezun olmuştur. 


Ardından Ufuk Üniversitesi işletme yüksek lisansını tamamlamış şu an ise Ankara Üniversitesi Taşınmaz Geliştirme ve Değerlemesi üzerine ikinci yüksek lisansına devam etmektedir.


2001 yılında kendi şirketini kurarak başladığı ticari hayatında yazılım, bilişim ve gıda sektöründe geçirdiği 3 yılın ardından 2004 yılında gayrimenkul sektörüyle tanışmıştır. 


Türkiye’de gayrimenkul sektöründe hizmet veren uluslar arası iki ayrı firmanın çatısı altında, bireysel olarak hizmet verdiği 6 yıl boyunca hem işlem hem de ciro bazında onlarca ulusal başarı kazandıktan sonra kendi ekibimi kurmaya karar vermiştir. 


Bunun neticesinde 2010 yılında dünyanın en saygın gayrimenkul yatırım ve danışmanlık firması olan Coldwell Banker’la...