25 / 04 / 2024

Evren Turhan

Evren Turhan

Zeytinburnu Belediyesi'nin yaptırdığı Merkezefendi Stadı, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın da katıldığı törenle açıldı

Siirt Merkez Evren Mahallesi 68 konut için başvurular başladı!

Siirt Merkez Evren Mahallesi 68 konut için başvurular başladı ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Projede fiyatlar 141 bin 165 TL 'den başlıyor.

Kenan Evren Kışlası Marmara Üniversitesi'ne dahil oldu!

Marmara Üniversitesi'nin Halkalı, Bahçelievler ve Nişantaşı Yerleşkeleri'nin TOKİ'ye devri karşılığında Maltepe'deki Kenan Evren Kışlası arazisi üniversiteye geçti. Yeni yerleşkenin bina ve tesisleri de TOKİ tarafından yapılacak.

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuru işlemleri başladı!

Toplamda 21 adet konutun satışa çıkarıldığı projede daire fiyatları 141 bin 165 TL 'den başlangıç gösteriyor. TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuru işlemleri başladı.

Evren Acar, inşaat sektöründe kadın olmayı anlattı!

CEF Danışmanlık kurucu ortaklarından Evren Acar, inşaat sektöründe kadın olmayı anlattı. Acar, kadınların fazla olduğu şantiyelerin daha düzenli ve keyifli olduğunu söyledi.

Kenan Evren'in yaşadığı Beyazev yıkıldı!

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in 17 yıl oturduğu ve 9 yıl önce 950 bin avroya satışa çıkardığı Marmaris'teki 3 katlı villası, yeni sahibi tarafından yıkıldı

Güngör Evren: Ulaşım sorununa yeni yollar fayda sağlamaz!

Okan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güngör Evren, "Yeni yol kısa süreli bir rahatlık sağlama aşamasından sonra yarattığı taleple tıkanma durumuna gelmekte, dolayısıyla sorun ağırlaşarak sürmektedir" dedi.

Ankara Evren'de sosyal tesis için geri sayım başladı!

Evren Belediyesi'nin ağustos ayında yapımına başladığı sosyal tesisler için geri sayım başladı. Hirfanlı Baraj Gölü'nün kıyısında bulunan tesis turizm işletme belgesine de sahip.

TOKİ Siirt Evren Konutları başvuru işlemleri!

TOKİ Siirt Evren Konutları başvuru işlemleri bugün başladı. Aylık 234 TL taksitlerle ödeme yapılabilen projede yüzde 20 peşinatta kalan tutar için 240 ay vade uygulanıyor.

Siirt Merkez Evren TOKİ alt gelir grubu başvuru şartları!

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi'nde 7 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede daire fiyatları 70 bin 278 TL'den başlıyor. İşte Siirt Merkez Evren TOKİ alt gelir grubu başvuru şartları...

TOKİ Siirt Evren Mahallesi alt gelir başvuruları bugün başlayacak!

TOKİ Siirt Evren Mahallesi alt gelir başvuruları bugün başlayacak. Toplamda 71 adet konutun açık satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Siirt Merkez Evren TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?

Daire fiyatlarının 141 bin 165 TL'den başladığı TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi'nde satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş tarafından yürütülüyor. Peki Siirt Merkez Evren TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?

Siirt Evren TOKİ Konutları alt gelir grubu başvuru!

Siirt Evren TOKİ Konutları alt gelir grubu başvuru işlemleri yarın başlıyor. Satış işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede konutlar 70 bin 278 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuruları bugün başlıyor. 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabilen projede toplamda 118 adet daire açık satışa çıkarılıyor.

Evren Turhan Haberi

Evren Turhan

Merkezefendi Spor Parkı'nın yanında yapılan sentetik çim zeminli stadın açılışında, bakan Kılıç'ın yanı sıra İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak'ın yanı sıra bazı eski milli futbolcular Rüştü Reçber, Tayfur Havutçu, Tümer Metin, Evren Turhan ve Cenk İşler de hazır bulundu. 

     Törende yaptığı konuşmada Zeytinburnu ilçesinin, AK Parti belediyeciliğinin eşsiz örnekleriyle her geçen gün yeni bir eserle tanışmaya devam ettiğini belirten bakan Kılıç, ''Hayatın her alanında Zeytinburnu'na önemli eserler kazandıran değerli belediye başkanımızı bu anlamda kutluyorum. Tabii spora yatırım yapan belediyeleri ayrıca tebrik ediyorum, çünkü yapılan her bir spor tesisi o ilçede, o bölgede yaşayan gençlerin, kadınların, vatandaşların hayata daha sağlıklı tutunmalarına ciddi anlamda imkan kazandırıyor'' diye konuştu. 

 ...