28 / 03 / 2024

Evrim Kırmıztaş Başaran 2020 konut satış rakam açıklamaları

Evrim Kırmıztaş Başaran 2020 konut satış rakam açıklamaları

2020 yılında ekonominin lokomotifi olan gayrimenkul sektörü bu özelliğini 2021'de de koruyabilir. Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkul en güvenli yatırım araçlarından biri olarak yatırımcısını sevindirmeye devam edecek yorumunda bulundu. 

Ekonomist Mert Başaran bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı!

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran, bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Mert Başaran elinde dolar tutanları kırmızı kodla uyardı: Dolar yatırım aracı değil!

Ekonomist Mert Başaran elinde dolar tutan yatırımcıları uyararak doların bir yatırım aracı olmadığını söyledi.

Borsa yatırımcılarını ikiye ayıran Mert Başaran uyardı: İşi bilmeyenin sepeti büyük olmalı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, dün 9 bin 306,34 puanla rekor seviyeyi gördü. Borsadaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırırken Ekonomist Mert Başaran 'işi bilmeyenin sepeti büyük olmalı'' diyerek uyardı. 

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Ekonomist Mert Başaran kız çocuğu olanlara seslendi: 2 kat fazla biriktirin!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken, Ekonomist Mert Başaran, kız çocuğu olanlara seslenerek, "2 kat fazla biriktirin" dedi. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

'Borsada battık' diyenlere Mert Başaran'dan cevap! Demek ki hisse yanlış seviyoruz! 

Ekonomist Mert Başaran, sosyal medya hesabı X'ten, borsada battık diyen yatırımcılara seslenerek ''demek ki hisse yanlış seviyoruz!'' diyerek yanıt verdi ve açıkladı. İşte o açıklama...

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Kırmızı ette fiyatlar uçtu! Rekabet Kurumu Başkanı nedenini açıkladı...

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, kırmızı et sektörüne yönelik başlattıkları incelemeye ilişkin açıklamada bulundu. Kırmızı et sektöründeki fiyatların yükselmesine yönelik çok sayıda şikayet aldıklarını belirten Küle, fiyatlardaki artışın nedenlerini kaydetti. İşte ayrıntılar...

Happy Center’da 20’li yumurta 67,95 TL’ye, kırmızı mercimek 28,95 TL’ye, Türk kahvesi 23,50 TL’ye düştü!

Happy Center’da indirim şenliği resmen başladı. Buna göre, 20’li yumurta 67,95 TL’ye, kırmızı mercimek 28,95 TL’ye, Türk kahvesi 23,50 TL’ye düştü. İşte Happy Center 10 Ekim 2023 fiyat listesi...

Kırmızı et fiyatları uçtu! Serbest piyasadaki fiyatlara kasaplar bile isyan etti! 

Kırmızı et fiyatları aldı başını gitti. Vatandaş eti yüksek fiyattan almakta zorluk yaşarken kasaplar bile yüksek fiyatlara isyan etti. Kırmızı et fiyatlarına 1 yılda neredeyse yüzde 100 zam geldi.

Dolar almayın diyen Mert Başaran'dan doları olanlara tokat gibi açıklama geldi! Dolar yerine bunları alın...

Emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran'dan son günlerde rekor kıran dolar için önemli açıklama geldi. Başaran, özellikle hala dolar almaya devam edenleri uyardı. 

Türkiye, turizmde ucuz ülke imajını kırdı: Turist başına ortalama harcama 1200 dolara çıktı!

Türkiye'nin turist başına ortalama harcamasının son 5 yılda 800'den 1200 dolara çıktığı kaydedildi. Böylece, Türkiye, turizmde "ucuz ülke" imajını büyük ölçüde kırmış oldu.

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Acil bakın! Son dakika 

Altın fiyatları haftaya yükselişle başlarken bugün tepetaklak oldu. Dün 1927 dolardan işlem gören ons altın bugün 1921 dolara geriledi. Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı. Bugün gram altın ne kadar oldu? Acil bakın. Son dakika altın fiyatları.

Evrim Kırmıztaş Başaran 2020 konut satış rakam açıklamaları Haberi

Evrim Kırmıztaş Başaran 2020 konut satış rakam açıklamaları

Konut satışları pandemiye rağmen 2020 yılını rekorla kapattı. Bu nedenle gayrimenkul sektörü 2021'den daha da umutlu. Ahaber'de yer alan habere göre; pandeminin durumuna göre yeni rekorların kırılabileceğine dikkat çeken Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, "Gayrimenkul en güvenli yatırım araçlarından biri olarak önümüzdeki yıllarda yatırımcısını sevindirmeye devam edecek. Coronavirüs'ün değiştirdiği tüketici hareketleriyle gayrimenkul, Türkiye'nin lokomotif sektörü olmaya devam ediyor" dedi.

REKOR KIRILDI 

Sektörün 2020'deki gelişmeleri hakkında bilgi aktaran Başaran, "Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü verilerine göre, Ocak-Kasım döneminde Türkiye genelinde satılan gayrimenkul sayısı 2 milyon 464 bin adede çıktı. Tapuda bu satışlarda 456 milyar liralık değer ibraz edildi. Bu 2019'un tamamında 389 milyar 240 milyon liraydı" şeklinde konuştu.

CORONAVİRÜS BELİRLEYİCİ 

Başaran, yeni yılda koronavirüs salgınının gidişatının sektörün durumunu belirleyeceğini söyleyerek, "Pandemiye rağmen...