26 / 04 / 2024

Evrim Kızıltaş Başaran kimdir

Evrim Kızıltaş Başaran kimdir

Yabancıların Boğaz hattındaki yalı ve köşklere ilgisi arttı. Remax Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, 'Ortadoğu ülkelerinin İstanbul Boğazı’ndaki yalı ve köşklere büyük ilgisi var'

Ekonomist Mert Başaran kız çocuğu olanlara seslendi: 2 kat fazla biriktirin!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken, Ekonomist Mert Başaran, kız çocuğu olanlara seslenerek, "2 kat fazla biriktirin" dedi. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

'Borsada battık' diyenlere Mert Başaran'dan cevap! Demek ki hisse yanlış seviyoruz! 

Ekonomist Mert Başaran, sosyal medya hesabı X'ten, borsada battık diyen yatırımcılara seslenerek ''demek ki hisse yanlış seviyoruz!'' diyerek yanıt verdi ve açıkladı. İşte o açıklama...

Kızılay tam 15 farklı kadroda personel alacak! Başvuru şartları ve detaylar netleşti!

İş arayan sağlıkçılara güzel haber Kızılay’dan geldi. Kızılay, yaptığı açıklamada 15 farklı alanda personel alımı yapacağını duyurdu. Çok sayıda personel alımı yapacağını duyuran Kızılay, başvuru şartlarını ve detayları da paylaştı.

Öz Başaran Danışmanlık İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Başaran Danışmanlık İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Başaran Hayta tarafından kuruldu.

Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti! Bakın arkasında yatan sebep ne?

Kızılay Başkanı Kerem Kınık, son dönemde tartışmalara neden olan kan ve çadır satışı konularında gelen eleştirilerin ardından 14 Mayıs seçimlerine sadece iki gün kala istifasını açıkladı.

Paranızı dolara yatırmayın diyen Mert Başaran peş peşe açıkladı! Bu haberi okumadan dövizcinin paspasına bile basmayın

Altın ve dolar ile ilgili yorumlarda bulunan Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan son dakika ''paranızı dolara yatırmayın'' açıklaması geldi. Bu haberi okumadan dövizcinin paspasına bile basmayın.

Kızılay memur alımı başladı! KPSS’siz hemen Kızılay memuru olun! İşte Kızılay memur alım şartları!

Kızılay bünyesindeki eksikliği gidermek için memur alımına başladı. İşte Kızılay memur alım şartları!

Mert Başaran açık açık rakam verdi! Dolar 22 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Hemen bakın!

Emlak uzmanı Mert Başaran son günlerde dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Mert Başaran açık açık rakam verdi! Dolar 22 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Hemen bakın!

Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat yeniden başladı! 

Kızılbük GYO, Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat faliyetlerine tekrar başlandığını açıkladı.  

Kızılay’dan market kampanyası! Başvuranlara anında alışveriş kartı verilecek! İşte şartlar!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden sonra Kızılay market kampanyasına başladı. İşte istenilen şartlar!

Kızılay personel acil aranıyor! Dolgun maaşla üstelik KPSS’siz hemen işe başlayın!

Kızılay personel alımı yapılacağını duyurdu. Kızılay personeli, çeşitli kadrolarda istihdam edilmek üzere iş alımı yapacak! İşte ayrıntılar!

Kızılay Şubat ayı için memur alımına başladı! Hemen Kızılay’da KPSS’siz memur olun! İşte başvuru şartları!

Kızılay personel alımı yapacağını açıkladı. Farklı alanlarda yapılacak olan alımlar için başvuru şartları da belli oldu. İşte detaylar!

Gümüş fiyatları 13 lira birden yükselecek! Her dediği çıkan Mert Başaran peş peşe açıkladı! Aklınız çıkacak!

Altın, dolar ve gümüş ile ilgili değerlendirmeleri ile tanınan ekonomist Mert Başaran gümüş fiyatlarının 13 TL birden yükseleceğini açıklayarak yatırımcıları uyardı! Aklınız çıkacak...

Evrim Kızıltaş Başaran kimdir Haberi

Evrim Kızıltaş Başaran kimdir

Remax Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, İstanbul Boğazı’nın üst düzey gelir grubuna sahip yabancıların tercih ettiği en önemli lokasyon olduğunu belirterek, 'Ortadoğu ülkelerinden üst düzey gelir grubuna sahip kesimin, İstanbul Boğazı’ndaki yalı ve köşklere büyük ilgisi var' dedi.

30 milyon TL'den başlıyor

Posta'da yer alan habere göre, Avrupa yerine İstanbul’u tercih etmelerinin başlıca sebebinin daha kolay vatandaşlık alabilmeleri olduğunu söyleyen Başaran, 'Irak, İran, Ürdün, Türk Cumhuriyetleri ve Katar’dan çok talep geliyor. Ev almak isteyenler nisan-mayıs aylarında İstanbul’a gelmeye başlıyor ve bu yoğunluk ekime kadar sürüyor. Yalı fiyatları 30 milyon lira ila 500 milyon TL arasında değişiyor' ifadelerini kullandı.

KDV uygulanmıyor

KDV muafiyeti, vatandaşlık için 250 bin dolarlık yatırım bedeli gibi düzenlemelerle yurt dışında yapılan fuarlardan sonra yabancıya satışlardaki artış hız kesmiyor.

100...