28 / 03 / 2024

Evvel İstanbul satış ofisi

Evvel İstanbul satış ofisi

İNTAYA, EYG ve İntes ortaklığı tarafından İstanbul Kayabaşı'nda hayata geçecek projesi Evvel İstanbul görücüye çıktı. Ön talep toplama süreci ekim ayında, ön satışları ise kasım ayı başında başlayan proje için 10 bin kişi başvuruda bulundu.

Evvel İstanbul Evleri Başakşehir!

İntaya-İntes ve Eyg Yapı tarafından hayata geçirilen Evvel İstanbul Evleri Başakşehir projesi toplam 678 adet daireden meydana geliyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri bulunan projenin satış süreci devam ediyor.

Başakşehir Evvel İstanbul satış fiyatları!

Başakşehir Evvel İstanbul projesinin satışları başladı. Toplam 678 adet dairenin yer aldığı projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor. İşte Başakşehir Evvel İstanbul satış fiyatları...

Evvel İstanbul'da 209 bin TL'ye 1+1! Lansmanı yapıldı!

Emlak Konut, hasılat paylaşımı İntaya, EYG ve İntes ortaklığı ile Başakşehir'de hayata geçen EVvel İstanbul; evvel zamanın değerlerine özlem duyan herkese mahalle yaşamı sıcaklığı sunacak.

Evvel İstanbul Evleri nerede?

Evvel İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 700 TL'den başlıyor. Projede toplam 1.500 tane daire yer alıyor. Peki Evvel İstanbul Evleri nerede?

Evvel İstanbul satış ofisi iletişim!

Evvel İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 3 etap olarak hayata geçirilen projede teslimler 2017 yılının sonunda gerçekleşecek. Proje 29 katlı 8 blok olarak yükseliyor.

Evvel İstanbul yol tarifi!

Evvel İstanbul yol tarifi haberimizde yer alıyor. 1.500 tane daireden oluşan proje, 94 bin 363 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje 11 - 29 katlı 8 blok olarak yükseliyor.

Evvel İstanbul telefon numarası!

Evvel İstanbul telefon numarası haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Evvel İstanbul Kayaşehir!

Evvel İstanbul Kayaşehir 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi...

Kayaşehir Evvel İstanbul satılık!

Kayaşehir Evvel İstanbul satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Başakşehir Evvel İstanbul Evleri projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları yer alıyor...

Kayaşehir Evvel İstanbul!

Toplam 94 bin 636 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Kayaşehir Evvel İstanbul projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları yer alıyor...

Evvel İstanbul satış ofisi

Sosyal alanları arasında; spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları bulunan Evvel İstanbul satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0216 527 56 19...

Evvel İstanbul'un yüzde 95'i satıldı!

EYG Grup, yeni inşaatlara hazırlanırken, evdekifirsat.com üzerinden farklı kampanyalara imza atacak. Şirketin İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Evvel İstanbul'da konutların yüzde 95'ini sattıklarını söyledi.

Evvel İstanbul Başakşehir Emlak Konut fiyatları 2017!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Evvel İstanbul projesi 11-29 katlı sekiz blokta 678 daire ve ticari birimlerden oluşuyor. Evvel İstanbul projesi de "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Evvel İstanbul Başakşehir Emlak Konut fiyatları 2017...

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki dükkanlara 39.1 milyonluk teklif!

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki 130 dükkanın açık artırma ihalesi gerçekleştirildi. İhale sonucu 25 adet dükkana teklif gelmiş olup, teklif alınan ticari ünitelerin satış bedeli 39 milyon 110 bin 169,49 TL + KDV .

Adım İstanbul ve Evvel İstanbul ticari ünite ihalesi gerçekleşti!

Adım İstanbul ve Evvel İstanbul projelerindeki toplam 130 ticari ünite bugün Adım İstanbul satış ofisinde ihale yoluyla satışa sunuldu. İhale sonuçları henüz açıklanmadı.

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki 130 dükkan satışa çıkıyor!

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki 130 dükkan açık artırma usulüyle 14 Mayıs'ta Emlak Konut GYO tarafından satışa çıkarılacak. İhaledeki dükkanları fiyatları 652 bin 542 TL'den başlıyor.

Adım İstanbul satış ofisi iletişim!

Evvel İstanbul'a yakın konumda inşa edilecek olan proje toplam 16 bin 463 metrekare alana yayılıyor. Adım İstanbul satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Başakşehir Avrupa Konutları 1. Etap satılık daire!

Başakşehir Avrupa Konutları 1. Etap satılık daire tipleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Artaş İnşaat imzası ile yükselecek proje Evvel İstanbul'a komşu lokasyonda yer alacak.

Başakşehir Adım İstanbul'da ön satışlar başladı!

Evvel İstanbul projesinin hemen yanında yer alan Adım İstanbul’da ön satışlar başlıyor. Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen Adım İstanbul Başakşehir yeni merkezin kalbinde yer alıyor.

Adım İstanbul projesinde ön satışlar başlıyor!

Emlak Konut’un aylık satış rekorlarını kıran Evvel İstanbul projesinin ardından aynı ortaklık, projenin hemen yanında yer alan Adım İstanbul projesinde de biraraya geldi. İşte ayrıntılar...

Nidapark Başakşehir satılık daire!

Konum bilgisine göre Evvel İstanbul'un yanında bulunan projede teslimler Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor. Nidapark Başakşehir satılık daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Nidapark Başakşehir satılık!

Evvel İstanbul'un yanında yükselecek olan projede daire alanları 88 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje 5 blok şeklinde yükselecek. Nidapark Başakşehir satılık dairelerin teslimleri Ekim 2017 yılında yapılması bekleniyor.

Adım İstanbul Kayaşehir projesi satışta! 464 bin TL'ye!

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı, Evvel İstanbul'dan sonra, Adım İstanbul projesini satışa sundu. Adım İstanbul'da dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor...

Evvel İstanbul'un konsept daireleri tanıtılıyor!

EVvel İstanbul Satış Ofisi, geçmişin değerlerini, macundan salepe, şerbetten kestaneye geleneksel lezzetlerini Nisan ayı sonuna kadar her hafta sonu konsept daireleri görmeye gelenlerle paylaşacak.

Evvel İstanbul satış ofisi Haberi

Evvel İstanbul satış ofisi

İNTAYA, EYG ve İntes ortaklığı tarafından İstanbul Kayabaşı'nda hayata geçecek 678 konutluk Evvel İstanbul projesi görücüye çıktı. Ön talep toplama süreci ekim ayında, ön satışları ise kasım ayı başında başlayan proje için 10 bin kişi başvuruda bulundu. 


Proje ortaklarından EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkam Ömer Faruk Çelik, 600 dairenin satışı için rezervasyon aldıklarım belirterek, "Yoğun talep nedeniyle Evvel İstanbul'un yam başmda 700 konutluk yeni bir projeyi ocak ayında satışa çıkartacağız" dedi. Kayabaşı'nın Anadolu yakasının Ataşehir'i gibi prim yapacak güçlü bir bölge olduğunu dile getiren Ömer Faruk Çelik, "3-5 bin lira arasında maaşı olan, kenarda parası da olan ve nitelikli konut arayışındaki orta gelir grubu için ulaşılabilir fiyatla proje üreteceğiz" diye konuştu. Evvel İstanbul'da ortalama metrekare fiyatının ortalama 3 bin...