23 / 04 / 2024

Evvel İstanbul Evleri Başakşehir!

Evvel İstanbul Evleri Başakşehir!

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Evvel İstanbul

İntaya-İntes ve Eyg Yapı tarafından hayata geçirilen Evvel İstanbul Evleri Başakşehir projesi toplam 678 adet daireden meydana geliyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri bulunan projenin satış süreci devam ediyor.



Evvel İstanbul Evleri Başakşehir 'de dairelerin alanları 63 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede daire fiyatları 209 bin TL'den başlıyor.


Toplamda 40 bin metrekare arsa alanına sahip olan  Evvel İstanbul  Rezidans projesi 700 milyon lira yatırım bedeline sahip. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alan Kayaşehir'de inşa ediliyor. 


Evvel İstanbul Evleri Başakşehir projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konutlardan oluşuyor. Projenin ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşinat ödenmesi durumunda, kalan daire bedeli için banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 


Kayaşehir Evvel İstanbul projesinde yürüyüş yolları, yüzme havuzu, fitness center, spor alanları, çocuk oyun alanları ve sauna gibi sosyal donatılar bulunuyor. 

 

Evvel İstanbul Evleri Başakşehir nerede?

Adres:Kayaşehir Bulvarı No.2 Başakşehir / İstanbul


Evvel İstanbul iletişim

Tel: 0216 527 56 19 

Web: www.evvelistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön