17 / 04 / 2024

Evviva Gold Esenyurt teslim tarihi

Evviva Gold Esenyurt teslim tarihi

Bulut İnşaat Evviva Gold projesi İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor. Bulut İnşaat Evviva Gold projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Evviva Gold Esenyurt satış ofisi!

Evviva Gold Esenyurt satış ofisi kapsamında iletişim bilgileri telefon ve web adresi olarak haberimizin içinde yer alıyor

Gold Alkent Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Alkent Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Aytek Mutlu ve İbrahim Umut Berker ortaklığında kuruldu.

World Gold Danışmanlık Ve Diş Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

World Gold Danışmanlık Ve Diş Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ahsen Lakehal, Aymen Azouı, Heythem Saıdı ve Hıchem Zellaguı tarafından kuruldu.

Tall Gold İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tall Gold İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bassam Hejazı tarafından kuruldu.

Pure Gold İnşaat Malzemeleri İmalat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pure Gold İnşaat Malzemeleri İmalat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamro Matmuratov tarafından kuruldu.

Gold Investment İnşaat Gıda Turizm ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Investment İnşaat Gıda Turizm ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özkan, Maher Hussein Ismail Abulefeh ve Mikdad Alzghoul ortaklığıyla kuruldu.

Gold River Turizm İnşaat Canlı Hayvan İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold River Turizm İnşaat Canlı Hayvan İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahrous Alnahar tarafından kuruldu. 

Gold Varlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Varlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çağlar Çelik tarafından kuruldu. 

As Gold İnşaat Gıda Tekstil Kuyumculuk Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Gold İnşaat Gıda Tekstil Kuyumculuk Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sait Akgün tarafından kuruldu.

Gold Drops Parfümeri Kozmetik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Drops Parfümeri Kozmetik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alyounes ve Malaa Alrefaeı ortaklığında kuruldu.

Evviva Yaşam Merkezi Mağdurları Derneği kuruldu!

Bulut İnşaat Esenyurt Bölgesinde Evviva Yaşam Merkezi mağdurlarının haklarını korumak amacıyla “Evviva Yaşam Merkezi Mağdurları Derneği" 26 Ekim 2016 tarihinde kuruldu.

Esenyurt Evviva Millenium'da fiyatlar 117 bin TL'den başlıyor!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, Residence konsepti ile geliştirilen Evviva Millenium projesinde huzurlu bir yaşam vaad ediyor. Evviva Milenium'da fiyatlar 117 bin 500 liradan başlıyor.

Evviva Millenium'da hemen teslim daireler!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt’ta, Residence konsepti ile geliştirilen evviva Millenium projesinde huzurlu bir yaşam vaad ediyor.

Evviva Millenium'da 117 bin 500 TL'ye hemen teslim daire!

Bulut İnşaat, İstanbul Esenyurt'ta, rezidans konsepti ile geliştirilen Evviva Millenium projesi 117 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla kampanya başlattı.

Evviva Gold Esenyurt teslim tarihi Haberi

Evviva Gold Esenyurt teslim tarihi

Bulut İnşaat Evviva Gold projesi 24 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Evviva Gold projesi Bulut İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde yükseliyor. 



Toplam 834 daireden oluşan Bulut İnşaat Evviva Gold projesinde konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 



Bulut İnşaat Evviva Gold projesinde yer alan dairelerin alan büyüklükleri 65 metrekare ile 145 metrekare arasında değişiyor. 



Evviva Gold Esenyurt teslim tarihi 2014 yılının sonu olarak belirlendi. 


Bulut İnşaat Evviva Gold projesi'nde satışlar tamamlandı.


Banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabilen Bulut İnşaat Evviva Gold projesinin sosyal olanakları arasında spor tesisi, bay-bayan sauna, fitness merkezi, çocuk oyun parkları, kapalı otopark, yürüyüş - koşu parkurları ve yüzme havuzu bulunuyor. 



Evviva Gold satış ofisi:

Telefon: 444 25 67

Web adresi: