29 / 03 / 2024

Evviva Millenium indirim

Evviva Millenium indirim

Bulut İnşaat, İstanbul Esenyurt'ta, rezidans konsepti ile geliştirilen Evviva Millenium projesi 117 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla kampanya başlattı.

Esenyurt Evviva Millenium'da fiyatlar 117 bin TL'den başlıyor!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, Residence konsepti ile geliştirilen Evviva Millenium projesinde huzurlu bir yaşam vaad ediyor. Evviva Milenium'da fiyatlar 117 bin 500 liradan başlıyor.

Evviva Millenium'da hemen teslim daireler!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt’ta, Residence konsepti ile geliştirilen evviva Millenium projesinde huzurlu bir yaşam vaad ediyor.

Evviva Millenium'da 117 bin 500 TL'ye hemen teslim daire!

Bulut İnşaat, İstanbul Esenyurt'ta, rezidans konsepti ile geliştirilen Evviva Millenium projesi 117 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla kampanya başlattı.

Evviva Millenium'da daireler 117 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bulut İnşaat, İstanbul Esenyurt'ta, rezidans konsepti ile geliştirilen Evviva Millenium projesi 117 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla kampanya başlattı.

Bulut İnşaat'tan hemen teslim ve tapu fırsatı!

Bulut İnşaat Esenyurt'ta inşa ettiği "evviva Millenium" ve "evviva Yaşam Merkezi"ndeki 550 daire için kampanya başlattı.89 bin liraya konut sahibi olmayı sağlayan kampanyada, daireler "hemen teslim, hemen tapu" sistemiyle satılıyor.

Bulut inşaat'tan Esenyurt'ta satılık 89 bin TL'ye daire!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, evviva Millenium ve evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. 'Hemen teslim hemen tapu' güvencesiyle ev sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

Bulut inşaat Esenyurt'ta 550 daire için kampanya başlattı!

Bulut inşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, evviva Millenium ve evviva Yasam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı.

Bulut İnşaat'tan bahar kampanyası!

BULUT İnşaat Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. Evviva projelerinde 89 bin liradan başlayan 990 TL taksitlerle sınırlı sayıda stüdyo dairelere sahip olmak mümkün.

Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi'nde bahar kampanyası!

Bulut İnşaat Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. Esenyurt'ta inşa edilen Evviva projesinde daireler hemen teslim ediliyor ve tapuları veriliyor.

Esenyurt Evviva projelerinde 550 daire için kampanya başladı!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt 'ta, ' Evviva Millenium ' ve 'Evviva Yaşam Merkezi 'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı.

Evviva Millenium Bulut İnşaat kampanyası!

Evviva Millenium Bulut İnşaat kampanyası sınırlı sayıda daireler için devam ediyor. Hemen teslim edilen dairelerden meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Bulut İnşaat Evviva projelerinde tapular hemen teslim!

Bulut İnşaat imar sorunlarının ardından yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı.

Bulut İnşaat Esenyurt projelerinde tapu teslimli daireler!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt’ta, evviva Millenium ve evviva Yaşam Merkezi’ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. Kampanyada daireler ‘’hemen teslim hemen tapu’’ güvencesiyle ev sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

Evviva Millenium indirim Haberi

Evviva Millenium indirim

Bulut İnşaat, İstanbul Esenyurt'ta, rezidans konsepti ile geliştirilen Evviva Millenium projesi 117 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla kampanya başlattı. 9 bin 135 metrekare arazi üzerine kurulan Evviva Millenium projesi 4 bloktan oluşuyor. Rezidans konseptiyle tasarlanan blokta 14 katta hemen teslim 1 + 1,2+1 ve 3 + 1 daire seçenekleri bulunuyor. Projede ticari alanlar ve kapalı otopark da yer...