26 / 04 / 2024

EXPO Kulesi yapılacak mı

EXPO Kulesi yapılacak mı

Bakan Mehdi Eker, EXPO 2016 Antalya'nın sembolü olacak kule için 52 projenin katıldığı yarışmada birinci seçilen mimarlara ait EXPO Kulesi'nin inşasına kısa sürede başlanacağını açıkladı

Adalar ve Büyükçekmece'ye TV-Radyo kulesi yapılacak!

İstanbul’da radyo vericilerini toplu hale getiren Çamlıca’nın benzeri, 20 kule inşa edilecek. Çeşitli illere yapılacak kuleler sayısal yayıncılığın kalitesini artıracak.

3. Havalimanı'na Meteoroloji Kulesi yapılıyor!

Türkiye’de ilk kez bir havalimanına "Meteoroloji Kulesi" inşa ediliyor. 3. Havalimanına yapılacak olan kulenin, dünyanın en gelişmiş meteorolojik teknik cihazları, radar ve uydusu ile donatılacağı belirtildi.

Antalya EXPO Kulesi'nin ana iskelesi tamamlandı!

EXPO 2016 Antalya`nın sembol yapısı EXPO Kulesi`nin 101 metre yüksekliğindeki beton yapı işi dün gece son harcın konulmasıyla tamamlandı. Ana iskelenin tamamlanması, baklavayla kutlandı.

Antalya Expo Kulesi 6 ayda tamamlanacak!

Expo 2016 Antalya organizasyonun simgesi Expo Kulesi toplam 6 ayda tamamlanacak.Expo 2016’nın sembol yapısı, Türkiye’de ilk kez uygulanan bir teknoloji ile hayata geçirilecek.

Antalya Expo Kulesi tersten inşa ediliyor!

Antalya, G20'nin ardından şimdi de 2016'da yapılacak Expo'ya hazırlanıyor. Expo 2016 Antalya'nın simgesi olacak Expo Kulesi'nin inşaatı ise geçtiğimiz ay başladı.

Expo Kulesi ve Antalya Kongre Merkezi 6 ayda yapılacak!

Expo 2016 Antalya etkinliği kapsamında organizasyonun simge yapıları olan Expo Kulesi'ni ve Antalya Kongre Merkezi'ni Taca İnşaat hayata geçiriyor.

Üsküdar'da yapılacak TV kulesi tepki çekiyor!

Son yıllarda sürekli rant iddialarıyla gündeme gelen Üsküdar'da Küçük Çamlıca Tepesi'nin, radyo ve televizyon vericileri için yapılacak dev kuleye kurban edilmesine yönelik tepkiler sürüyor.

Contract Hotel (COHO) Expo Fuarı ne zaman yapılacak?

Bursa’nın ev sahipliğinde Türkiye’de ilk kez düzenlenecek Contract Hotel (COHO) Expo Fuarı’na ilgi büyük. 11-14 Kasım tarihlerinde yapılacak fuar için şu ana kadar 150 firma kayıt yaptırdı.

Kundu-Belek arasına 16 kilometre yol yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel: "Antalya tarihinin en önemli projelerinden EXPO-Kundu arasına 12 kilometre, Kundu-Belek arasına ise 4,5 kilometre olmak üzere 16,5 kilometrelik yol yapılacak" dedi.

Safranbolu'ya saat kulesi görünümlü üst geçit yapılacak!

UNESCO Dünya Miras Listesi nde bulunan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yapılacak üst geçit, 3. Selim'in Sadrazamı İzzet Mehmet Paşa'nın 1797de ilçede yaptırdığı saat kulesinin görünümünde olacak.

Antalya EXPO Kulesi'nin temeli Haziran ortasında atılacak!

100 metre 70 santim yüksekliğinde yapılacak EXPO Kulesi’nin ihalesi yapıldı ve sözleşme imzalandı. EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez, haziran ayı ortasında temelin atılacağını söyledi...

Antalya EXPO Kulesi'nin ihalesi yapıldı!

EXPO 2016 Antalya’nın kalıcı simgelerinden biri olan 100 metre 70 santim yüksekliğinde yapılacak EXPO Kulesi’nin ihalesi yapıldı ve sözleşme imzalandı. EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez, haziran ayı ortasında temelin atılacağını söyl

Antalya EXPO Kulesi Şubat 2016'da tamamlanacak!

Expo 2016 Antalya’nın kalıcı simgelerinden biri olan 100 metre 70 santim yüksekliğinde yapılacak EXPO Kulesi’nin ihalesi yapıldı ve sözleşme imzalandı. Haşmet Suiçmez, haziran ayı ortasında temelin atılacağını söyledi.

EXPO Kulesi yapılacak mı Haberi

EXPO Kulesi yapılacak mı

Dünyanın en büyük fuar organizasyonu Expo'ya Türkiye'de ilk kez ev sahipliği yapacak olan Antalya'da, 'Çiçek ve Çocuk' temasıyla Al kategorisi botanik dalında gerçekleşecek Expo 2016 Antalya'nın 7'nci yönetim kurulu toplantısı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker başkanlığında yapıldı. 


Expo 2016 Antalya Yönetim Kurulu Başkanı da olan Bakan Eker, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, Antalya Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp ve bakanlıkların temsilcilerinden oluşan yönetim kurulunda, Expo 2016'nın sembolü olacak kuleye onay çıktı. 


100 DEĞİL 96 METRE 


Expo Genel Sekreterlik binasındaki toplantının açılışında açıklamada bulunan Bakan Mehdi Eker. 100 metre olarak açıklanan Expo Kulesi'nin 96 mette olduğunu ve inşasına kısa süre içinde başlanacağını söyledi. 23 Haziranda...