26 / 04 / 2024

eylül 2020 faiz oranları

eylül 2020 faiz oranları

Konut kredisi faiz oranları zirveye koşuyor. Sıfır konut için aylık yüzde 1'in altında faiz teklif eden tek kamu bankası var. Özel bankalarda ise konut kredisi faizleri yüzde 1.15 ile yüzde 1.80 seviyeleri arasında değişiyor.

Konut kredisi faizinde sert yükseliş!

Merkez Bankası’nın sıkılaştırma adımları konut kredisi faizlerinin yüzde 1,1 seviyeleri üzerine çıkmasına sebep oldu. Konut kredisindeki büyüme ivme kaybederken analistler konut satışlarında da yavaşlama öngörüyor.

Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Euro/TL kuru haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası faiz kararından sonra yükselişe geçen euronun bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Altında ibreler yeşile döndü! 1 gramı bile olan hemen baksın! 23 Eylül Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Banka, faizleri beklentiler doğrultusunda yükseltirken, altın fiyatları hareketlendi. Peki bugün altın fiyatları bugün ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? 23 Eylül 2023 altın fiyatları.

22 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları: 14-18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Altın bilezik almak isteyenler acil...

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Gözler altın ve altın bilezik fiyatlarına çevrildi. Peki 14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? 22 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları.

Dolarda faiz hareketliliği! Dolar almak isteyenler dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 23 Eylül Cuma dolar/TL kuru 

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolarda hareketlilik başladı. Piyasaların heyecanla beklediği faiz kararı beklentiler doğrultusunda açıklandı. Kararın hemen ardından dolar kuru yükselmeye başladı. Peki bugün dolar ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 dolar/TL kuru...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Banka, faizleri beklentiler doğrultuusnda yükseltti.  politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 30 seviyesine yükseltti. Peki bugün 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları.

Merkez Bankası Eylül ayı faiz kararı bugün saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz kararı ne olur?

Piyasalar tarafından Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı merakla bekleniyor. Peki Merkez Bankası Eylül ayı faiz kararı bugün saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz kararı ne olur? İşte merak edilenler..

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın kan kaybediyor! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 20 Eylül 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın kan kaybediyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 20 Eylül Çarşamba altın fiyatları.

50 bin TL'nin tam 30 günlük faizi tek tek hesaplandı! İşte son dakika mevduat faizleri Eylül 2023!

50 bin liranın tam 30 günlük faizi resmen tek tek hesaplandı. Peki mevduat faizlerinde son durum ne? İşte son dakika Eylül 2023 mevduat faiz oranları...

Merkez Bankası faiz kararını 21 Eylül’de açıklayacak! İşte eylül ayı politika faizine ilişkin beklentiler!

Merkez Bankası, 21 Eylül Perşembe günü politika faiz kararını açıklayacak. Seçimlerin ardından politika faizini 16,5 puan artırarak yüzde 25’e yükselten Banka’nın bu ayki toplantıda nasıl bir hamle yapacağı merak ediliyor.

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2023 Eylül ayı faiz beklentisi ne yönde? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı, altın, dolar ve borsa yatırımcıları tarafından merak ediliyor. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2023 Eylül ayı faiz beklentisi ne yönde? 

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

ABD ekonomisindeki büyüme, işgücü piyasasındaki soğuma ve enflasyon baskılarındaki yavaşlamanın etkileriyle Temmuz ve Ağustos aylarında ılımlı bir seyir izlediği açıklandı. Peki Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

eylül 2020 faiz oranları Haberi

eylül 2020 faiz oranları

Merkez Bankası’nın iki yıl aradan sonra politika faizini yükseltmesinin ardından kredi faizleri tekrar güncellendi. Faizlerde yaşanan büyük sıçrama kredi talebini de yavaşlattı. 

Sözcü'den Mehtap Özcan Ertürk'ün haberine göre; geçen hafta MB'nin iki yıl aradan sonra politika faizinde 200 baz puan artışa giderek yüzde 10.25'e yükseltmesiyle ihtiyaç, konut ve ticari kredilerinin faiz oranları da değişti.

Konut kredisinde ise sıfır konut için aylık yüzde 1'in altında faiz teklif eden tek kamu bankası bulunuyor. Özel bankalarda ise en uygun konut kredisi faiz oranı aylık yüzde 1.15 ile yüzde 1.19 arasında değişiyor, en yüksek oran ise yüzde 1.62- yüzde 1.80 seviyeleri arasında seyrediyor.

Konut ve taşıt kredilerinde de artış hızı yavaşladı. Konut kredileri 18 Eylül haftasında sadece yüzde 0.11 arttı ve 276.5 milyar TL oldu.