29 / 03 / 2024

Eylül Roman İnşaat nerede

Eylül Roman İnşaat nerede

Eylül Roman İnşaat Limited Şirketi, Türker Uçum tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Temmuz 2015' te Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, D-100 Karayolu Caddesi 'nde kuruldu.

Gram altın 1.700 liranın altında! Alım fırsatı doğdu! Çeyrek altın, Cumhuriyet altın ne kadar? 30 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde aşağı yönlü düşmeye devam ediyor. Ons altın 1848 dolar olurken gram altın 1.700 liranın altına geriledi. Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi altın fiyatları.

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram ve çeyrek altın kaç TL? 28 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde altının ons fiyatı 1876 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları tepektaklak oldu. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 28 Eylül 2023 altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları: 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 25 Eylül altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Vatandaşlar Kapalıçarşı altın ve altın bilezik fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Peki 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 25 Eylül 2023 Pazartesi altın bilezik fiyatları. 

Bugün euro ne kadar?  21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

21 Eylül günü euro almak amacıyla döviz bürolarına gidecek olanlar yoğun olarak 21 Eylül canlı Euro/TL kuru fiyatlarını araştırıyor. Euro bugün ne kadar, kaç TL? 21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

Eylül ayı evde bakım parası hesaplara yattı mı? Evde bakım parası alanlar aman dikkat! 5 bin 98 TL'yi kaçırmayın!

Eylül ayının ilk haftasının bitmesinin ardından, evde bakım maaşı alanlar dört gözle yeni ay ödemelerini beklemeye başladı. Peki Eylül ayı evde bakım parası hesaplara yattı mı? İşte ayrıntılar...

Altın bugün ne kadar? 30 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 30 Eylül 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 30 Eylül altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 29 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 29 Eylül 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 29 Eylül altın fiyatları!

Volvo S90’ın eylül fiyatlarını görünce şok olacaksınız! İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Dünyanın en sağlam otomobillerini üreten Volvo, S90 modelinin eylül ayı fiyatlarını yayımladı. İşte, Volvo S90’ın 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Altın bugün ne kadar? 28 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 28 Eylül 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 28 Eylül altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 27 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 27 Eylül 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 27 Eylül altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 26 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 26 Eylül 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın ilk gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 26 Eylül altın fiyatları!

Ayın ürünü Arçelik beyaz eşyalarında fiyatlar ne kadar? Arçelik 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Arçelik 10120 M çamaşır makinesi Eylül ayının ürünü seçilmiş oldu. Çok sevilen beyaz eşya markası Arçelik’in bulaşık makinesinin özellikleri saymakla bitmiyor. Sizde Arçelik çamaşır makinelerinin fiyatlarını merak ediyorsanız, haberimiz sizin için. İşte, Arçelik 26 Eylül 2022 fiyat listesi.. 

En sessiz arazi canavarı Volta RA5 Eylül ayının son fiyatlarını kaçırmayın! İşte 26 Eylül 2022 Volta fiyat listesi

Volta’nın ATV segmentineki 4 tekerlekli elektrikli arazi aracı RA5 zorlu arazi koşullarında motor gürültüsü değil yapkar hışırtısı duymak isteyenlerin vazgeçilmezi haline geldi. Eylül’ün son günleri yaklaşırken Volta RA5’e uygun fiyatlarla sahip olun. İşte RA5 fiyat listesi.

Eylül Roman İnşaat nerede Haberi

Eylül Roman İnşaat nerede

Eylül Roman İnşaat Limited Şirketi, Türker Uçum tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, D-100 Karayolu Caddesi'nde kuruldu.


Eylül Roman İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri;  konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak,Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat ve taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, İşhanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler tatil köyleri inşa etmek, satmak, kiraya vermek Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık artırma, eksiltme teklif alma...