23 / 04 / 2024

Eymir Mahallesi

Eymir Mahallesi

Gölbaşı Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa yaptığı Eymir Mahallesi TOKİ konutları yolu üzerindeki 20 bin metre kare arsaya yapılan parkın inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere.

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Eymir Mahallesi Sosyal Tesisi inşaatı yüzde 70 seviyesinde!

Eymir Mahallesi Sosyal Tesisi inşaat çalışmaları yüzde 70 seviyesine ulaştı. TOKİ bölgesinde inşaatına başlanan 7 bin 750 metrekarelik inşaat bitince bölgenin yeni cazibe merkezi olacak. 

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Ankara Gölbaşı Aile Yaşam Merkezi'nin ihalesi tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi'nin en büyük projelerinden olan Gölbaşı Aile Yaşam Merkezi'nin ihalesi tamamlandı. Eymir Mahallesi'ne yapılacak Merkez, Gölbaşı'ndaki vatandaşların neredeyse tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek.

Gölbaşı’na yeni pazar!

Ankara Gölbaşı Eymir Mahallesi Park Eymir Toki Konutları’nda, geçen yıl yapımına başlanan Örencik kapalı pazar yeri hizmete girdi. Pazar alanı 11 bin 881 metrekareden oluşuyor.

Gölbaşı Eymir Toki'de kapalı pazar hizmete girdi!

Gölbaşı Eymir Mahallesi Park Eymir Toki Konutları'nda, geçen yıl yapımına başlanan Örencik kapalı pazar yeri hizmete girdi. Kapalı pazar alanı toplam 11 bin 881 metrekareden oluşuyor.

Yeni park Gölbaşı'na renk katacak!

Gölbaşı Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa yaptığı Eymir Mahallesi TOKİ konutları yolu üzerindeki 20 bin metre kare arsaya yapılan parkın inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere.

Gölbaşı TOKİ'ye spor merkezi inşa edildi!

Gölbaşı Belediyesi, Eymir Mahallesi TOKİ Konutları'nda ki hanımları unutmayarak, TOKİ Konutları'nda hanımlar için spor merkezini hizmete sundu. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay açıklamasında tüm Gölbaşılı hanımları spora davet etti

Eymir TOKİ Konutları'nda kadınlar için yeni spor merkezi açıldı!

Gölbaşı Belediyesi. Eymir Mahallesi TOKİ Konutlarındaki kadınları unutmadı. Belediye. TOKİ Konutlarında kadınlar için yeni bir spor merkezini hizmete sundu. Gölbaşı TOKİ Park Eymir Konutlarındaki spor merkezinde spor dersleri için kayıtlar başladı.

Ankara Gölbaşı'na Temalı Park yapılıyor!

Gölbaşı Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa yaptığı Eymir Mahallesi TOKİ konutları yolu üzerindeki 20 bin metrekarelik arsaya temalı park yapımına başlandı...

Gölbaşı'nda temalı park yapımına başlandı!

Gölbaşı Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa yaptığı Eymir Mahallesi Toki konutları yolu üzerindeki 20 bin metrekarelik arsaya temalı park yapımına başlandı...

Gölbaşı Eymir Mahallesi’ne temalı park yapılıyor!

Gölbaşı Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü, Eymir Mahallesi’ndeki 20 dönümlük arsaya temalı park yapıyor. Gölbaşı yenilikçi ve modern bir alana sahip olacak.

Gölbaşı Eymir Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Ankara Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi, Eymir Mahallesi imar planı değişikliği bugün askıya çıktı. 17 Eylül'de bakanlığın onayladığı İmar planları 28 Ekim 2014 tarihinde askıdan inecek...

Eymir Mahallesi Haberi

Eymir Mahallesi

Yapımına başlanan park ile içerisinde barındırdığı birçok değişik donatılar sayesinde Gölbaşı yenilikçi ve modern bir alana sahip oldu. 

Projenin uygulandığı alanda dev Kaykay Pisti. Döner Teleferik Oyun Grubu. Fitness Grubu, Temalı Çocuk Oyun Grubu, 1 adet Çay Bahçesi. I Büyük-3 Küçük Büfe, 1 adet Çok Amaçlı Oyun Salonu. (Masa Tenisi, Langırt, Dart. Bilardo. Bay-Bayan WC, Engelli WC. Mutfak. Bay-Bayan Mescit), 2 adet Güvenlik Kulübesi, toplamda 64 araçlık Otopark,30 adet Piknik Masası, Kuş Seyir Alanı, 8 adet Özel Seyir Terasları, 932 metrekarelik Dev Yapay Gölet. 10 adet Kameriye. 10 adet Çeşme, 6 adet Sebil ve yürüyüş yolları oluşuyor. 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, inşaat çalışmaları tamamlanan parkın Gölbaşı'na renk kattığını belirterek, "Parkımız, ilçemizin yeni gelişmekte olan TOKİ konutları bölgesine ve Gölbaşı'mıza renk...