18 / 04 / 2024

eyüp park telefon

eyüp park telefon

Eyüp Park adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Toplamda 329 konuttan meydana gelen Eyüp Park Yeşilpınar Evleri'nde stüdyo daireden 3 oda 1 salon daireye kadar bir çok konut seçeneği yer alıyor.

Eyüp Park Yeşilpınar satılık!

İstanbul Avrupa yakası Eyüp'te konumlandırılan Eyüp Park Yeşilpınar satılık daire fiyatlarını haberimizde bulabilirsiniz. Eyüp Park Yeşilpınar satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1' e kadar afrklılık gösteriyor...

Eyüp Park Yeşilpınar ne zaman teslim?

Eyüp Yeşilpınar bölgesinde konumlandırılan Eyüp Park Konutlarında satılık daire fiyatları kapsamında 1 oda 1 salon daire 198 bin TL'den başlıyor. Eyüp Park Yeşilpınar ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 Haziran cevabı veriliyor.

Eyüp Park telefon ve iletişim!

Gül İnşaat imzası ile hayata geçirilen Eyüp Park telefon ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor...

Eyüp Park iletişim!

Eyüp-Yeşilpınar 'da hayata geçirilen Eyüp Park iletişim, adres bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

Eyüp Park iletişim ve telefon numarası !

Gül İnşaat Eyüp Park iletişim , telefon numarası , adres bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz...

Eyüp Yeşilpınar Bölge Parkı imara açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp’te yer alan Yeşilpınar Bölge Parkı’na cami, taziye evi, kültür merkezi, zemin altı katlı otopark yapılmasına karar verdi.

Eyüp Akşemsettin Mahallesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul Eyüp İlçesi, Akşemsettin Mahallesi, 854 ada, 1 parsel ile 122 ada, 413 parsel ve park alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Eyüp Cemal Demir Parkı açıldı!

15 Temmuz Demokrasi Şehidi Cemal Demir'in adı Topçular'da bir parka verildi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, parkın açılışında yaptığı konuşmada; “Rabbim 15 Temmuzları bir daha yaşatmasın” dedi.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mesire Alanı açılış için gün sayıyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Hizmeti Yerinde Gör” uygulaması kapsamında , Eyüp Sultan Orman Parkı ve Mesire Alanında incelemelerde bulundu.

Eyüp Akşemsettin Parkı yeni yüzüyle hizmet verecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ilçede bulunan spor alanları, yeşil alanlar ve parklarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Son olarak ekipler, Akşemsettin Parkı'ında revizyon çalışmalarına başladı.

Eyüp Karadolap Mahallesi'ndeki çocuk parkı imara mı açılacak?

İstanbul Eyüp Belediye Başkanı, Alibeyköy Karadolap Mahallesi'nde bulunan aynı zamanda afet toplanma bölgesi olan çocuk parkının imara açılmasına direnen mahallelilerle 'ikna' toplantısı gerçekleştirdi, ancak başarılı olamadı.

TÜGVA'nın Eyüp'teki arazisinin imar planı mı değişti?

Cumhurbaşkanı’nın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetim kurulunda yer aldığı TÜGVA’nın İstanbul Eyüp’teki arazisi için bürokratik işlemler jet hızıyla halledildi. Plan Kısmen ‘Park+ Zeminaltı Katlı Otopark’, kısmen de ‘Sosyal ve Kültürel Tesis Alanı’na alındı.

Eyüp Bir Nefes Parkı yenileniyor!

Eyüp Belediyesi, Rami Yeni Mahallesi’nde bulunan Bir Nefes Parkı’nda yenileme çalışmaları başlattı. Bir Nefes Sosyal Tesisleri’nin hemen yanında bulunan Bir Nefes Parkı’na yeni yürüyüş yolları yapılıyor

Mihmandar Eyüp iletişim!

Toplam 28 bin metrekare alana yayılan proje Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor. Mihmandar Eyüp iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 95 29 olarak belirlendi.

Eyüp'e iki yeni park!

Gençlere ve çocuklara yönelik önemli çalışmalara imza atan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, son olarak minikleri 2 yeni park ile buluşturdu. Eyüp Belediyesi Esentepe'de bulunan Şair Şirzat ve Emniyettepe'deki Dergah Parkı'nı hizmete açtı.

Eyüp 5. Levent satış ofisi!

Eyüp 5. Levent satış ofisi telefon numarası 0212 600 14 00 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje Torunlar GYO ve Kiptaş imzası ile yükseliyor.

Eyüp 5. Levent iletişim!

Eyüp 5. Levent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 600 14 00 olarak belirlendi. 50 dönümlük korusu bulunan projede toplam 4 bin metrekare cadde konseptinde ticari ünite bulunuyor.

1985 yılında Eyüp'te 182 işyeri yıkılmış!

1985 yılında Eyüp ilçesi sınırları içerisinde ''Haliç'i Kurtarma Operasyonu'' dolayısıyla 182 işyeri yıkılmış. Yıkım çalışmalarıyla 150 bin metrekare alan açılmış ve Tabakhane'de 35 bin metrekarelik park yapılacakmış.

eyüp park telefon Haberi

eyüp park telefon


Eyüp Park projesi İstanbul Avrupa Yakası Eyüp'te inşa ediliyor. Proje Gül İnşaat imzası taşıyor.


Eyüp Park adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Eyüp Park adres bilgileri hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


3 blok halinde yükselen Eyüp Park Yeşilpınar satılık daire tipleri kapsamında stüdyo daireden 3 oda 1 salon daireye kadar bir çok konut seçeneği yer alıyor.


Toplamda 329 konuttan meydana gelen Eyüp Park Yeşilpınar Evleri'nde 119 adet de ticari ünite bulunuyor.

Eyüp Park 'ta;  kapalı otopark, alışveriş alanları, sinemalar, hipermarket ve teknomarket mevcut.


Yüzde 1 KDV ile konut satın alınabilen Eyüp Park Evleri kapsamındaki konutların alanları 34 metrekare ile 176 metrekare arasında değişiyor.


Eyüp Park adres bilgileri, Eyüp Park adres:

Eyüp Park ulaşım bilgilerine göre proje, Levent'e 12 kilometre, Maslak'a 10 kilometre havaalanına...