16 / 04 / 2024

eyüp toplu okul açılışları

eyüp toplu okul açılışları

İSTANBUL Eyüp'te yapımı tamamlanan 7 okulun açılışı törenle yapıldı. Törene Avrupa Birliği Eski Bakanı ve Ak Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Volkan Bozkır da katıldı.

Eyüp'teki iki okul hizmete açıldı!

Eyüp Belediyesi, Eyüp Kaymakamlığı ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hayata geçirdiği 2 okul ve 1 yaşam merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Eyüp'teki 27 okul boyanıyor!

Eyüp Belediyesi tarafından Eyüp ilçe sınırlarındaki 27 okulun boya ve badana işlemleri gerçekleştiriliyor.

Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp 2017'de teslim!

Mihmandar Eyüp, iş ve alışveriş merkezlerine, okullara, hastanelere, toplu taşımaya ve Eyüp Sultan Camii’ne yakınlığı ile kusursuz bir alternatif sunuyor. Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp 2017'de teslim...

Eyüp'te toplu açılış töreni gerçekleşti!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Manevi dünyamızın ve kadim medeniyetimizin güzide merkezlerinden biri olan ilçemizdeki tüm proje ve çalışmalarımızda halkımızın rızası ve ilçemizin niteliği temel belirleyici kriterler oldu." dedi.

Eyüp'te 66 trilyonluk yatırımın toplu açılışı yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erdoğan, Eyüp Belediyesi hizmet binası ve toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, belediye hizmet binasının geleneksel mimariyi yansıtmasıyla Eyüp Sultan'a yakışan bir eser olduğunu söyledi.

Eyüp'te 7 okul törenle açıldı!

İSTANBUL Eyüp'te yapımı tamamlanan 7 okulun açılışı törenle yapıldı. Törene Avrupa Birliği Eski Bakanı ve Ak Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Volkan Bozkır da katıldı.

Eyüp'teki 7 okul hizmete açıldı!

Eyüp Belediyesi ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından inşası gerçekleştirilen 7 okul AB Eski Bakanı Volkan Bozkır’ın da katıldığı bir törenle açılarak hizmete alındı, törene Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı...

Remzi Aydın: Eyüp demir ağlarla örülecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, site yöneticileri ve okul müdürlerine, sosyal hizmetlerden spora, eğitimden altyapıya ve kültüre kadar yapılan tüm hizmetler ve hazırlanan projelerle ilgili bilgi verdi.

Eyüp Öğretilebilir Çocuklar Okulu'nun temeli atıldı!

Hayırsever Nurdan Fatma Önder’in katkılarıyla hayata geçirilecek Öğretilebilir Çocuklar Okulu'nun temeli törenle atıldı. Eyüp Belediye Başkanı Aydın, "Bu okul ötelenmiş, görmezden gelinmiş çocuklarımızın değerlenmesi için önemli" dedi.

Eyüp İmar Blokları imar planı askıya çıktı!

Eyüp Çırçır Mahallesi'nde yer alan İmar Blokları'nın imar planı bugün askıya çıktı. Boşaltılmaya başlanan Eyüp İmar Blokları'nın yeri Ticaret+Konut, Park ve Raylı Toplu Taşıma İstasyonu olarak belirlendi...

Eyüp Vialand ne durumda ! Açılışa son 71 gün!

Eyüp Vialand ne durumda ; proje tam tamına 71 gün sonra 23 Nisan'da açılacak

Mali'de Eyüp Sultan Cami inşa ediliyor!

Eyüp Belediyesi'nin organizasyonuyla hayırsever vatandaşların yardımıyla Mali'nin başkenti Bamako'da Eyüp Sultan Cami inşa ediliyor...

Eyüp'te Vakıflar'dan 5 milyon TL'ye öğrenci yurdu yapım ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Eyüp'te yer alan özel öğrenci yurdu yapımını 5 milyon 252 bin 352 TL'den ihaleye çıkardı

eyüp toplu okul açılışları Haberi

eyüp toplu okul açılışları

İSTANBUL Eyüp'te yapımı tamamlanan 7 okulun açılışı törenle yapıldı. Gerçekleştirilen törenle 7 ayrı okulun açılışı yapılırken, bu önemli güne destek veren isimler arasında Avrupa Birliği Eski Bakanı ve Ak Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Volkan Bozkır da vardı. Son 12 yılda eğitime verilen önem sayesinde eğitim bütçesinin Milli Savunma bütçesini ilk defa geçtiğini ifade eden Bozkır, "Eğitim bütün ülkelerin temelidir. Türkiye'nin son 12 yılda eğitim alanında kat ettiği mesafe geçmişle kıyaslandığında gerçekten çok büyüktür. Bunu rakamlarla ifade etmek gerekirse 2002 yılında 7.5 milyar TL olan eğitime ayrılan bütçedeki pay, 2015 yılında 87.5 milyar TL'ye ulaşmıştır" dedi.


KOLEJ MİMARİSİ


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ise okullara çok özen gösterdiklerini ifade ederek şöyle devam etti: "Okullarımız kolej mimarisine sahip, klasik veya standart...