26 / 04 / 2024

Eyüp Vialand giriş fiyatları

Eyüp Vialand giriş fiyatları

Eyüp Vialand projesinin adresi ve giriş ücretleriyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor

Eyüp Stadı'nda çalışmalar başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın da girişimleriyle depreme dayanıksız olduğu için müsabakalara kapatılan Eyüp Stadı yenilenecek...

Eyüp Essenora ev kampanyası 2017!

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi ortaklığında inşa edilen Essenora projesinde takas kampanyası başladı. İşte Eyüp Essenora ev kampanyası 2017...

Eyüp'teki tarihi eserler restore ediliyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın girişimleriyle Zal Mahmud Paşa Camii, Sertarikzade, Hatuniye, Emin Baba, Vezir, Şeyhülislam Mustafa Efendi ve Afife Hatun tekkelerinin ardından Arakiyeci Caferağa Camii'nin de restorasyonu tamamlanarak ibadete açıldı.

Eyüp Sultan’daki Halit Paşa Konağı yıkıldı!

Darbe girişiminde bulunan FETÖ üyelerinin Eyüp Sultan’daki buluşma noktası olduğu ileri sürülen İstanbul 1 Numaralı Kültür ve Tabiat Koruma Kurulu'na aykırı olan Halit Paşa Konağı'nı yıkıldı.

Vialand Eyüp bilet fiyatı 2016!

İstanbul Avrupa yakası Eyüp'te hayata geçirilen Vialand bilet fiyatları ne kadar, Vialand giriş ücreti 2016, Eyüp Vialand giriş fiyatı 2016, Vialanda giriş ücretli mi ücretsiz mi? İşte Vialand Eyüp bilet fiyatı 2016...

Vialand giriş ücreti 2016!

İstanbul Avrupa yakası Eyüp'te inşa edilen Vialand bilet fiyatları ne kadar, Vialand giriş ücreti ne kadar, Vialanda giriş ücretli mi ücretsiz mi? İşte Vialand giriş ücreti 2016....

Eyüp Nihal sokak yeşil alandan çıkarılıyor!

AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ile Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın yaptığı girişimler sonucu gelinen noktada bu alanın yeşil alandan çıkarılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi nezdinde çalışmalar başlatıldı.

Eyüp'te yol çalışmaları devam ediyor!

Sokak imar planları ve paftaları dahilinde bazı yerlere araç girişini engelleyici sistemler yaparak duba ve korkuluklar koyan Eyüp Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü'nün çalışmaları devam ediyor.

Eyüp Bahariye Mevlevihanesi yatırımcı okulu oluyor!

İstanbul Eyüp'teki Bahariye Mevlevihanesi'nin bir bölümünde faaliyet gösteren Girişimci İş Adamları Vakfı “melek yatırımcı” ağı kurdu.

Eyüp Axis İstanbul fiyat listesi!

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu bulunuyor. Eyüp Axis İstanbul fiyat listesi kapsamında 327 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Eyüp'e 2 yeni teleferik hattı!

İstanbul trafiğine çözüm sağlayan teleferik hatlarına yenileri ekleniyor. Eyüp'te hayata geçirilecek projelerle iki hatta teleferik hizmeti verilecek. Miniatürk-Alibeyköy-Vialand hattının yapılması planlanıyor.

Eyüp'te 10 bin kişiye müjdeli haber!

Vakıf mülkiyetindeki taşınmazların takas kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi sonucu satışı yapılan taşınmazlardan, peşin satın alıp adlarına tapu çıkanlar üzerindeki şerhler Eyüp Belediyesi’nin girişimleri sonucu kalkıyor.

Eyüp Palas Residence fiyatları!

Vialand AVM'ye yakın konumda yer alan proje iki blok halinde yükseliyor. Eyüp Palas projesinin teslim tarihi 2015 yılının Haziran ayı olarak planlanıyor. İşte Eyüp Palas Residence fiyatları...

Eyüp Vialand giriş fiyatları Haberi

Eyüp Vialand giriş fiyatları

Eyüp'te yükselen Vialand projesinin açılışı 26 Mayıs'ta yapıldı. Eyüp Vialand projesi, ViaDMC ve Gürsoy Grup tarafından hayata geçiriliyor. 


Eyüp Vialand projesi toplamda 1 milyon 150 bin TL'lik yatırım bedeliyle yükseliyor. Eyüp Vialand İstanbul'un toplam alanı 600 dönüm olarak belirlendi. 


History Zone, Fun Zone, Adventure Zone ve Vialand AVM isimli 4 kısımdan meydana gelen Eyüp Vialand projesinde açık ve kapalı otoparklar bulunuyor. 




Eyüp Vialand AVM kısmında 250 mağaza bulunuyor. Eyüp Vialand AVM İstanbul'da yer alan mağazaların alanları 100 metrekareden başlıyor ve 6 bin 500 metrekareye kadar yükseliyor. 


Eyüp Vialand fiyat listesi!

Eyüp Vialand giriş fiyatları 13 yaş üstüne 50 TL ve 13 yaş altına...