18 / 04 / 2024

eyüp vialand iletişim

eyüp vialand iletişim

Vialand AVM İstanbul projesi kapsamında tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

Vialand AVM Eyüp!

Vialand AVM Eyüp giriş ücretleri 13 yaş altı için 40 TL, 13 yaş üstü için 50 TL olarak belirlendi. Vialand AVM Eyüp projesi 26 Mayıs 2013 tarihinde hizmete açıldı...

Vialand Eyüp adres!

Vialand Eyüp adres ve iletişim bilgileri şöyle: Yeşilpınar Mahallesi, Girne Caddesi-34065 Eyüp / İstanbul - Vialand Tema Park Eyüp ulaşım telefon numarası : 444 85 63

Eyüp Vialand iletişim!

Eyüp Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Eyüp Vialand iletişim bilgileri için 212 609 11 10 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz...

Eyüp Vialand AVM adres!

Gaziosmanpaşa-Eyüp'te hayata geçirilen Eyüp Vialand AVM adres bilgileri ve ulaşım detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

Eyüp Muhcu: Kaçak yapılaşma yerleşim yerlerini savunmasız bıraktı!

TMMOB Genel Başkanı Eyüp Muhcu, Giresun'da yaşanan sel felaketinin nedenini kaçak yapılaşma olarak açıkladı...

Eyüp Baharyaka iletişim!

Eyüp Baharyaka iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş. imzasıyla yükselen proje 6 katlı 27 bloktan oluşuyor.

Forev Modern Eyüp satış ofisi!

Forev Modern Eyüp satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1'den 6+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje Eyüp'te 5 bin 62 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 

Bahar Yaka Eyüpsultan iletişim!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilenBahar Yaka  projesinde ön talep toplanıyor. Fiyatlar 491 bin TL'den başlıyor. Bahar Yaka Eyüpsultan iletişim numarası 850 640 04 14. 

Eyüp Karadolap ve İslambey kentsel dönüşüm imar planı askıda!

İstanbul Eyüp İlçesi, Karadolap ve İslambey Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Sınırları'na ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Yeni Nesil Eyüp lansman satışına çıktı!

İnşaat sektörünün köklü şirketlerinden Ortadoğu Grup, İstanbul’un kentsel dönüşümde en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Eyüp’te inşaatı devam eden Yeni Nesil Eyüp projesinde lansman satışını başlattı..

Yeni Nesil Eyüp lansman satışına başladı!

İnşaat sektörünün köklü şirketlerinden Ortadoğu Grup, İstanbul’un kentsel dönüşümde en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Eyüp’te inşaatı devam eden Yeni Nesil Eyüp projesinde lansman satışını başlattı.

Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri!

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. İşte Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri...

Eyüp Yeni Nesil Evleri iletişim!

Eyüp Yeni Nesil Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup imzasını taşıyan Eyüp Yeni Nesil projesi 222 daire ve 9 dükkandan meydana geliyor...

Hisar Panorama Yeşilpınar iletişim!

Hisar Panorama Yeşilpınar iletişim için satış ofisiyle 444 7 948 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Eyüp Sultan'a 15 dakika uzaklıkta olan projede fiyatlar 265 bin TL'den başlıyor.

Pırlanta Göztepe Rezidans iletişim!

Pırlanta Göztepe Rezidans iletişim için satış ofisi ile 0216 505 04 34 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Erkan İnşaat imzası taşıyan proje 93 bin 678 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim!

Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede bulunan proje toplam 8 bin 774 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim telefon numarası 0216 505 04 34 olarak belirlendi.

eyüp vialand iletişim Haberi

eyüp vialand iletişim

Vialand projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Eyüp'te yer alıyor. ViaDMC ve Gürsoy Grup tarafından hayata geçirilen Vialand AVM İstanbul toplamda 1 milyar 150 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip. 


4 bölümden oluşan Vialand AVM İstanbul projesinin mimarisinde Dome Mimarlık'ın imzası bulunuyor. 26 Mayıs'ta kapılarını açan Vialand AVM İstanbul 600 dönüm alanda bulunuyor. 




Vialand AVM İstanbul fiyat listesi

Vialand AVM İstanbul fiyatları 13 yaş altı için 40 lira, 13 yaş üstü için 50 TL olarak belirlendi. 


Vialand AVM İstanbul sosyal alanlarında eğlence alanları, Adventure Zone, History Zone, Fun Zone ve 250 mağazanın yer aldığı alışveriş alanları bulunuyor. 


Vialand AVM İstanbul ulaşım: Yeşilpınar Mahallesi Girne Caddesi- 34065...