28 / 03 / 2024

Eyüphan Boyvadaoğlu edip gyo

Eyüphan Boyvadaoğlu edip gyo

Edip GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi kimdir? Eyüphan Boyvadaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Eyüphan Boyvadaoğlu'nun biyografisi...

Tokat Belediyesi düğmeye bastı! 11 Mahallede 3 bin 199 konut dönüşecek!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Bu kapsamda Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentte 3 bin 199 adet konutun kentsel dönüşümle yeniden inşa edileceğini söyledi. İşte konut projelerine ilişkin tüm detaylar...

İstanbul'da 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla 7 gayrimenkul satılıyor!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih, Eyüpsultan, Beyoğlu ve Sarıyer ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Aycraft İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aycraft İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüphan Aycibin tarafından kuruldu.

Şahmin Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahmin Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de Eyüp Minnetoğlu tarafından kuruldu.

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Bahadır Eyüboğlu ve Murat Humartaş ortaklığında kuruldu.

Coreyap İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coreyap İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Esat Yaşarlar ve Eyüp Sinanoğlu ortaklığında kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

İBB Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'daki 3 arsayı satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı.

Byf Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Byf Gayrimenkul Anonim Şirketi Kağıthane’de   2 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Cem Boyvadaoğlu tarafından kuruldu.

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

Eyüphan Hafriyat İnşaat Taahhüt Hayvancılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüphan Hafriyat İnşaat Taahhüt Hayvancılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Zeyrek tarafından kuruldu.

Eyüphan Boyvadaoğlu kimdir?

Edip GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi kimdir? Eyüphan Boyvadaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Eyüphan Boyvadaoğlu'nun biyografisi...

Eyüphan Boyvadaoğlu edip gyo Haberi

Eyüphan Boyvadaoğlu edip gyo

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), bağımsız yönetim kurulu üyesi adayı Eyüphan Boyvadaoğlu kimdir? Eyüphan Boyvadaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Eyüphan Boyvadaoğlu'nun biyografisi...

Eyüphan Boyvadaoğlu kimdir?
1990 yılında İnşaat Yönetimi üzerine yüksek lisans eğitimini İngiltere BATH Üniversitesi'nde bitiren Eyüphan Boyvadaoğlu, 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. 

1984 yılında ise Tarsus Amerikan Koleji'nden mezun olan Eyüphan Boyvadaoğlu, kariyerine 1992 yılında H.Ö Sabancı Holding AŞ İnşaat Bölümü’ne bağlı Proje Müdürü olarak başladı. 

2002 - 2008 yıllarında CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezleri A.Ş.'de İş Geliştirme ve Genişlemeden Sorumlu Direktör, İcra Kurulu Üyeliği de yapan Eyüphan Boyvadaoğlu, halen Edip GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi.

Edip GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini...