28 / 03 / 2024

Eyüpsultan İslambey Kentsel Dönüşüm Ofisi

Eyüpsultan İslambey Kentsel Dönüşüm Ofisi

Eyüpsultan'ın İslambey mahallesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlar kentsel dönüşüm için ofislere gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Eyüpsultan İslambey'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyüpsultan'ın İslambey Mahallesi'nde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. Hak sahipleri kentsel dönüşüm bilgilendirme ofisine gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Eyüpsultan İslambey'de Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı!

İslambey’de gerçekleştirilecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Eyüpsultan Belediyesi’nin işbirliği ile İslambey’deki Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin açılışı yapıldı.

İBB'den Eyüpsultan'a 703 yeni konut geliyor! Dev projenin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Söz konusu projede 703 yeni konut yer alacak.

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

Eyüpsultan'da 6 bin 500 konutluk yerinde dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

Eyüpsultan'da saçak parseller olarak adlandırılan Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap Mahalleleri'nde bulunan 6 bin 500 konut için “Yerinde Dönüşüm” adıyla kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılacak. 

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ın teslim tarihi açıklandı!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o son dakika paylaşımı...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika paylaşımı geldi!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o paylaşım...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta sona yaklaşıldı!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta sona yaklaşıldı. İşte proje ile ilgili son dakika detayları...

Eyüpsultan'da toprak kayması nedeniyle 2 bina boşaltıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği İstanbul Eyüpsultan'da bir inşaatın kazı çalışmaları esnasında yaşanan toprak kayması sebebiyle 2 bina tedbir amaçlı olarak boşaltıldı. İşte konut ile ilgili son dakika detayları....

Eyüpsultan İslambey Mahallesi'ndeki 46 bin metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, İslambey Mahallesi Yaklaşık 4.6 Ha Rezerv Yapı Alanı Ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin Askı İtirazları Kapsamında 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan'daki 46 bin metrekarelik rezerv yapı alanının 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, İslambey Mahallesi Yaklaşık 4.6 Ha Rezerv Yapı Alanı ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan’da kentsel dönüşüm başladı!

İstanbul Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları başlatıldı.

Eyüpsultan'da 104 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Eyüpsultan Pirinççi Köyü'nde yer alan arsayı 104 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin değeri ne kadar oldu?  

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı! 

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kavruk tarafından açıldı. 

Eyüpsultan İslambey Kentsel Dönüşüm Ofisi Haberi

Eyüpsultan İslambey Kentsel Dönüşüm Ofisi

Eyüpsultan'a bağlı İslambey'de hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Eyüpsultan Belediyesi ortaklığıyla İslambey'de açılan Kentsel Dönüşüm Ofisi'nde vatandaşlarla uzlaşma çalışmaları sürüyor.

Eyüpsultan Belediyesi'nde yer alan habere göre; kentsel dönüşüm çalışmalarını yakından izleyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de kentsel dönüşüm ofisine ziyarette bulunarak uzlaşma için gelen vatandaşlarla görüşmeler gerçekleştirdi.

"İSLAMBEY’DE ÖRNEK BİR DÖNÜŞÜM OLACAK"

Hak sahiplerin belirlenmesi jeolojik zemin etüt raporu ve kentsel tasarım çalışmalarının bitmesi sonrasında vatandaşlarla görüşmelerin hızlı bir şekilde sürdüğünü dile getiren Başkan Deniz Köken, "Uzun zamandan beri bekleyen bir konuydu. Sağolsun Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız olaya el koydu, şu anda Kentsel Dönüşüm ofisimizde vatandaşlarla görüşmeler devam ediyor. Vatandaşlarımız da bu dönüşüm işine ilgi gösteriyorlar; görüşmelere aile boyu geliyorlar. Çok hisseli parsel...