24 / 04 / 2024

Eyyup Berber

Eyyup Berber

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi, Abdullah Tümsek Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Tuncer ile Eyyup Berber Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu.

Altın Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi, Mustafa Tuncer Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Eyyup Berber Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 150 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Beykoz, Gümüşsuyu Mahallesi, Kirazlı Yayla Caddesi'nde kuruldu.

Kira sözleşmelerinde ince ayrıntı! Yazılı kira sözleşmesi verilmediğinde kontrol ev sahibinde!

İstanbul gibi büyükşehirlerde bir konutun tahliye etmenin en pratik yolunun elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerini ev sahibinin uhdesinde tutarak kiracıya yazılı bir kira sözleşmesi vermemek olduğunu söyleyen Avukat Eyyup Akıncı kira sözleşmesindeki ince ayrıntıları açıkladı.

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kartal, İnan Berber ve Serkan Piriştine ortaklığında kuruldu.

Asgari ücrette bir ilk! 4 işçi komisyonda masada olacak! İşte 2024 asgari ücret zam hesabı!

2024 asgari ücretin belirlenmesine sayılı günler kaldı. Aralık ayında toplanacak olan Asgari ücret Komisyonu'nda bu sene bir ilk yaşanacak. Masada Türk-İş heyetinin 4 üyesini garson, pompacı, berber ve kasap gibi farklı mesleklerden işçiler oluşturacak. İşte detaylar...

Gmb Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gmb Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Murat Berber taarfından kuruldu.

Berha Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Berha Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Berber tarafından kuruldu.

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çivi ve Koray Berber ortaklığında kuruldu.

Berber ve kuaföre akılalmaz zam! Bu zamla berberlerin yolu unutulacak!

Yeni yıl zamlarından berber ve kuaförler de nasibini aldı. Berber ve kuaförlere zam geldi. İşte detaylar!

Berber, kuaför ve güzellik salonları için yeni karar! 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak!

Berber, kuaför ve güzellik salonları için alınan yeni düzenleme kararı açıklandı. Buna göre; 1 Ocak'tan itibaren berber, kuaför ve güzellik salonları haftanın bir günü kapalı olacak. Alınan kararda bugünün Pazar olacağı da açıklandı. İşte detaylar...

Twoheads Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Twoheads Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Emre Recep Berber ve Furkan Avcı ortaklığında kuruldu.

İbey Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İbey Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da inan Berber tarafından kuruldu.

840 bin küçük esnafa vergi istisnasının ayrıntıları belli oldu

Basit usule tabi olan berber, kuaför, tesisatçı, tuhafiyeci, marangoz, kaportacı, lastikçi, tornacı, çay ocağı işleticisi, bakkal, terzi, tamirci, taksici, dolmuşçu gibi yaklaşık 840 bin küçük esnafın ticari kazançları gelir vergisinden istisna edildi.

Evini arabasını satıp Bitcoin alan yatırımcılara son dakika! Terra depremi Bitcoin'in sonunu mu getirdi?

Kripto para ve Bitcoin fiyatları Terra krizi ile berber birden çöküşe geçti! Çöküşe geçen kripto paralar, toparlanmak için uğraşıyor. Peki, Bitcoin düşmeye devam edecek mi yoksa yükselişe mi geçecek? İşte bütün ayrıntılar...

Rewalkre Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rewalkre Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  120 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Berber tarafından kuruldu.

Eyyup Berber Haberi

Eyyup Berber

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi, Abdullah Tümsek Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Tuncer ile Eyyup Berber Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu. 


Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...