27 / 04 / 2024

ezgi Mimarlık projeleri

ezgi Mimarlık projeleri

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektöründe kadınların neleri başarabileceği konusunda örnek bir isim oldu. Genç yaşta kurduğu Ezgi Mimarlığı, birkaç yılda markalı lüks projelerin çözüm ortağı haline getirdi.

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Karaçiftci tarafından kuruldu.

Dorra Mimarlık Ve Proje Limited Şirketi Kuruldu!

Dorra Mimarlık Ve Proje Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  Elif Ezgi Tatar ve Pınar Özer ortaklığı  tarafından kuruldu.

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Dilan Yıldıko, Ezgi Yıldıko ve Zeki Yıldıko ortaklığında kuruldu.

İnsanlık için mimarlık projeleri önem kazanıyor!

Mimarlığı sosyal sorumluluk çerçevesinde değerlendiren ve mimarlığın geleceğine odaklanan “insanlık için mimarlık” projeleri hayata geçiyor. 

Nobel Mimarlık İnşaat Yapı Malzeme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nobel Mimarlık İnşaat Yapı Malzeme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ezgi Sarıgül tarafından kuruldu.

Tunç Soyer Mimarlık Haftasını kutladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından Mimarlık Haftası sebebiyle gerçekleştirilen “Kent hakkı İzmir projeleri” konulu söyleşiye katıldı.

XL Mimarlık+Mühendislik'e The DNA Paris Design Awards 2020’den iki ödül!

The DNA Paris Design Awards 2020’de en iyiler ödüllendirild. XL Mimarlık+Mühendislik, “İrme Elektrik Genel Merkez Binası” ve “WITHCO Coworking Space” projeleri ile iki ayrı ödülü almaya hak kazandı.

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi kuruldu!

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Rahalı tarafından kuruldu.

Less Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Less Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Altun tarafından ortaklığıyla kuruldu.

2018’in en iyi mimarlık projeleri belli oldu!

RIBA Uluslararası Mimarlık Ödülü, bu alandaki en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul ediliyor. İşte RIBA Uluslararası Mimarlık Ödülü 2018’de kazanan ve dereceye giren o yapılar...

YTÜ Mimarlık öğrencileri Kartal projelerini sergiledi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri Kartal için 40 proje hazırladı, öğrenciler hazırladıkları projeleri sergiledi.

Ezgi Yüce Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ezgi Yüce Mimarlık Anonim Şirketi Ezgi Yüce imzasıyla 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

TSMD Mimarlık Merkezi’nde Mimarlık Ödülleri konuşuldu!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin sonuncusu, “Mimarlık Ödülleri / Amaç, Yöntem ve Sonuç” teması ile 23 Mart 2017 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapıldı.

ezgi Mimarlık projeleri Haberi

ezgi Mimarlık projeleri

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektörünün en çok konuşulan ismi oldu 


Zorlu üretim süreci başta olmak üzere birçok nedenden dolayı erkek egemen bir sektör olan inşaat sektöründe, son yıllarda kadın girişimcilerin yazdığı başarı öyküleri sıklıkla konuşulmaya başlandı. Genç yaşta kurduğu Ezgi Mimarlığı, birkaç yılda markalı lüks projelerin çözüm ortağı haline getiren Mimar Ezgi Yüce de inşaat sektöründe kadınların neleri başarabileceği konusunda örnek bir kariyer öyküsüne imzasını attı. 


Mimarlık alanında lisans eğitimi devam ederken çalışma hayatına atılan Mimar Ezgi Yüce, eğitim hayatının ardından kendi şirketini kurarak sektöre yeni bir renk kattı. Ofis, butik konut projeleri gibi küçük ölçekli projelerle başladığı inşaat sektörü faaliyetlerini kısa sürede binlerce konutluk projelerin üretimi ile devam ettirmeyi başaran Yüce, Türk inşaat sektörünün önemli konut üreticisi markalarının stratejik ortağı...