29 / 03 / 2024

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektörünün örnek ismi oldu!

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektörünün örnek ismi oldu!

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektöründe kadınların neleri başarabileceği konusunda örnek bir isim oldu. Genç yaşta kurduğu Ezgi Mimarlığı, birkaç yılda markalı lüks projelerin çözüm ortağı haline getirdi.



Mimar Ezgi Yüce inşaat sektörünün en çok konuşulan ismi oldu 


Zorlu üretim süreci başta olmak üzere birçok nedenden dolayı erkek egemen bir sektör olan inşaat sektöründe, son yıllarda kadın girişimcilerin yazdığı başarı öyküleri sıklıkla konuşulmaya başlandı. Genç yaşta kurduğu Ezgi Mimarlığı, birkaç yılda markalı lüks projelerin çözüm ortağı haline getiren Mimar Ezgi Yüce de inşaat sektöründe kadınların neleri başarabileceği konusunda örnek bir kariyer öyküsüne imzasını attı. 


Mimarlık alanında lisans eğitimi devam ederken çalışma hayatına atılan Mimar Ezgi Yüce, eğitim hayatının ardından kendi şirketini kurarak sektöre yeni bir renk kattı. Ofis, butik konut projeleri gibi küçük ölçekli projelerle başladığı inşaat sektörü faaliyetlerini kısa sürede binlerce konutluk projelerin üretimi ile devam ettirmeyi başaran Yüce, Türk inşaat sektörünün önemli konut üreticisi markalarının stratejik ortağı haline geldi. 


Projelendirmeden uygulamaya ortaya koyduğu üst kalite ile inşaat sektöründe ciddi bir fark ortaya koyan Ezgi Mimarlık & İnşaat, Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinin üstlendiği Konut, Avm, Hastane, Otel gibi bir çok prestij projede mimari ve İnce işçilik olarak tabir edilen bütün alanlarda hizmet üretiyor.


"RİSKLİ VE ZOR OLAN ÜRETİM SÜRECİNİ KOLAYLAŞMIYORUZ" 

İnşaat sektörü zor bir sektör, hele ki üretim aşaması tecrübe gerektiren çözümü zor olan problemleri içinde barındıran bir süreçtir. Biz bu aşamada sorun değil çözüm üretmek için çaba gösteriyoruz. Tüm gücümüz ile taahhüdünü üstlendiğimiz projeyi işveren kurumun plan ve programlarına katkı sağlayacak şekilde, maksimum hız ve kalitede işveren için hiçbir risk oluşturmayacak hassasiyette üretiyor ve üretmeye devam edeceğiz.


Ezgi Yüce kimdir?



Geri Dön