26 / 04 / 2024

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektörü

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektörü

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektöründe kadınların neleri başarabileceği konusunda örnek bir isim oldu. Genç yaşta kurduğu Ezgi Mimarlığı, birkaç yılda markalı lüks projelerin çözüm ortağı haline getirdi.

Kentsel dönüşüm işe yaramıyor mu? Mimar Önder Yılmaz'dan ezber bozan dönüşüm açıklaması!

Her bir köşesi deprem riski altında olan Türkiye'de sık sık kentsel dönüşümün önemi dile getiriliyor. Mimar Önder Yılmaz, X sosyal medya hesabından dönüşüm ile ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı. İşte Yılmaz'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Büyükşehir Belediyesi ucuz konut müjdesini verdi! 120 ay vadeyle indirimli ev sahibi olabilirsiniz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm için ilk somut adımını KONUT A.Ş ile attı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilk etapta inşa edilecek 240 konuttan 150 tanesini uygun ödemeyle satışa sunacaklarını açıkladı.

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Tolga Yüce tarafından kuruldu.

Yüce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Semih Sefa Yüce tarafından kuruldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Ekrem Yüce: Önceliğimiz depreme hazırlıklı bir şehir oluşturmaktır!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, "Sakarya’mızı depremlere hazır bir şehir haline taşıyacağız” dedi.

Sakarya'da kentsel dönüşüm hazırlıkları son aşamada!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada  “Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanmasında son aşamaya geldik ve en kısa sürede bakanlığa sunacağız. Sonrasında bakanlığın onaylaması halinde kentsel dönüşüme başlıyoruz” dedi.

Melen Botanik Vadisi’ne bisiklet ve yürüyüş yolu yapılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Melen Botanik Vadisi’nde 15 kilometre uzunluğa sahip olacak bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmaların başladığını müjdeledi.

Sakarya Orhan Cami’deki restorasyon çalışmaları tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Orhan Cami’de devam eden restorasyon çalışmaları için Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy ile görüştüğünü söyledi.

Mtyk Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtyk Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mücahid Tırmık, Musa Keklik ve Ömer Faruk Yüce ortaklığında kuruldu.

Mimar Nahit Yılmaz vefat etti!

Deva Holding'ten emekli mimar ve mühendis Nahit Yılmaz vefat etti... 

Sakarya Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Unkapanı Meydanı için hazırlanan yeni projeyi açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık" dedi.

Sakarya Geyve Meydanı 5 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Geyve Meydanı için 5 Haziran Cuma günü ihaleye çıkacaklarını müjdeledi.

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektörü Haberi

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektörü

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektörünün en çok konuşulan ismi oldu 


Zorlu üretim süreci başta olmak üzere birçok nedenden dolayı erkek egemen bir sektör olan inşaat sektöründe, son yıllarda kadın girişimcilerin yazdığı başarı öyküleri sıklıkla konuşulmaya başlandı. Genç yaşta kurduğu Ezgi Mimarlığı, birkaç yılda markalı lüks projelerin çözüm ortağı haline getiren Mimar Ezgi Yüce de inşaat sektöründe kadınların neleri başarabileceği konusunda örnek bir kariyer öyküsüne imzasını attı. 


Mimarlık alanında lisans eğitimi devam ederken çalışma hayatına atılan Mimar Ezgi Yüce, eğitim hayatının ardından kendi şirketini kurarak sektöre yeni bir renk kattı. Ofis, butik konut projeleri gibi küçük ölçekli projelerle başladığı inşaat sektörü faaliyetlerini kısa sürede binlerce konutluk projelerin üretimi ile devam ettirmeyi başaran Yüce, Türk inşaat sektörünün önemli konut üreticisi markalarının stratejik ortağı...