28 / 03 / 2024

FABAY Kızılada Evleri fiyat listesi

FABAY Kızılada Evleri fiyat listesi

FABAY; 52. konut projesi FABAY Kızılada Evleri'ne başlıyor. Ön talebi toplanan projenin inşaatına başlanıyor.

Türk Kızılayı, Filistinli ailelere kira yardımı verecek!

Türk Kızılayı tarafından İsrail'e yapılan saldırıların ardından evleri yıkılan Filistinli ailelere gıda kolisi ile kira ve ev eşyası yardımı vereceği açıklandı.

FABAY Kızılada Evleri'nin temelleri atılıyor!

FABAY; 52. konut projesi FABAY Kızılada Evleri'ne başlıyor. Ön talebi toplanan projenin inşaatına başlanıyor.

Türk Kızılayı'ndan evleri yıkılanlar için 100 kalıcı konut projesi!

Türk Kızılay, Sudan'ın başkenti Hartum'un farklı mahallelerinde yüzlerce aileye yardım elini uzatmaya devam ediyor. Sudan'da yaşanan sel felaketinde evleri yıkılanlar için başlatılan 100 kalıcı konut projesinde çalışmaları devam ediyor.

Türk Kızılay İdlib'de Acil Konaklama Evleri inşa edecek!

Türk Kızılay'ından yapılan açıklamada yaşam mücadelesi veren ve Türkiye sınırına hareket eden sivillere yardım için, AFAD ile birlikte sınırda önlem alındığı belirtildi...

Türk Kızılayı'ndan Düzceli afetzedelere ev yardımı!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 17-18 Temmuz'da meydana gelen sel felaketinde evleri zarar gören vatandaşlara Türk Kızılayı ev yardımı yaptı.

Kızılada Yönetim Otelcilik Turizm Ve İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılada Yönetim Otelcilik Turizm Ve İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün 60 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alhashemi, Abdullah Yasin Ekici ve Timur Altun ortaklığında kuruldu. 

Kızılırmak Sedde projesinin inşaatı tam gaz!

Yapım çalışmalarının tam gaz devam ettiği Kızılırmak Sedde projesinde; botanik bahçeler, dinlenme alanları, panayır alanı, otel ve çevre alanları, anfi tiyatro, bisiklet ve 2 kademeli yürüyüş yolları, suni göl, Maket Bafra evleri yer alacak.

Karaman Kırbağı TOKİ Evleri 2017! Kura sonuçları!

Karaman Kırbağı TOKİ Evleri 2017! Kura sonuçları detayları henüz netleşmedi. Kura çekilişi yarın yapılacak projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. 

TOKİ Çankırı Kızılırmak Evleri kura tarihi!

TOKİ ve Çankırı Kızılırmak Belediyesi'nin birlikte inşa edeceği 102 konut için kura çekilecek. İşte, TOKİ Çankırı Kızılırmak Evleri kura tarihi...

Mardin Kızıltepe’nin 7 mahallesine sosyal yaşam evi!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Kızıltepe ilçesine bağlı Tosunlu, İnandı, Bozhöyük, Elbeyli, Yolaldı, Doğanlı ve Aktulga mahallelerinde yapımına başladığı Sosyal Yaşam Evleri bitme aşamasına geldi.

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri kura sonucu!

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri kura sonucu henüz açıklanmadı. Bugün saat 13.00'de kura yöntemiyle satışa çıkarılan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı Emekli Evleri fiyatları!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı Emekli Evleri fiyatları henüz açıklanmadı. Toplamda 400 konutun satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek.

Adana Kız Kalesi Asude Evleri nerede?

Adana Kız Kalesi Asude Evleri yeşil alan için 12 bin metrekare ayırdı. Daire fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteren Adana Kız Kalesi Asude Evleri nerede?

FABAY Kızılada Evleri fiyat listesi Haberi

FABAY Kızılada Evleri fiyat listesi

Fethiye’nin geleneksel mimarisine modern bir yaklaşım kazandıran FABAY Kızılada Evleri; Fethiye'de yükselecek.

1948'den bu güne kadar farklı sektörlerde birçok proje hayata geçiren Özyer Grup bünyesinde hizmet sunan FABAY; 52. konut projesi FABAY Kızılada Evleri'ne başlıyor.

Geleneksel ve modernizmin harmanlandığı proje içerisinde 1+1 bahçe katı, 1+1 teras dubleksi, 2+1 bahçe/teras katı, 2+1 bahçe dubleksi ve 3+1 bahçe dubleksi konut tiplerinden oluşan, farklı türde ihtiyaçları yanıtlandıracak toplam 90 adet konut bulunacak projenin temelleri atılıyor.

24 Ay Vade, %0 Faiz ve kişiye özel esnek ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede ön talep toplanıyor.