24 / 04 / 2024

Fadime Boyacı

Fadime Boyacı

Adana’da Aynur Ünal’a, kayınvalidesinden bir dönüm arazi miras kaldı. Görümceleri Fadime Boyacı ve Ayşe Asilazmaz, söz konusu araziden pay istedi, Ünal kabul etmeyince aileler arasında husumet çıktı.

İnşaat boyacılığından patronluğa! Taş evde uzmanlaştı kendi şirketini kurdu!

Gayrimenkul sektöründe birçok yapı ve taahhüt projesine imza atan başarılı iş insanı Halim Aydın, 15 yaşında boyacı olarak başladığı meslekte başarılı projelere imzasını atıyor.

Kultura Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kultura Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferik Faruk Boyacıoğlu ve Mükremin atamaca ortaklığında kuruldu.

Erdem Nitelikli Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Nitelikli Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta  bin TL sermaye bedeli ile Fadime Erdem tarafından kuruldu. 

Ferkamet Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi kuruldu!

Ferkamet Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi Pendik’de Önder Boyacı tarafından kuruldu.

Ferkamet Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi kuruldu!

Ferkamet Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi Pendik'te Önder Boyacı tarafından kuruldu.

Belediyeden büyük fırsat! Eskişehir'de 2 adet imarlı satıyor!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Uluönder ve Boyacıoğlu mahallelerinde yer alan 2 adet imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Uluönder ve Boyacığlu mahallelerinde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. 

The Buılder Yapı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The Buılder Yapı Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Başaran Boyacı tarafından kuruldu.

İstanbul depremi kapıya dayandı!

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fadime Sertçelik, Düzce'de meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Düzce depreminin Marmara'yı tetiklemeyeceğine dikkat çeken Sertçelik, "İstanbul'da bir deprem bekliyoruz" dedi.

Erboy Turistik Tesisler İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sirkeci Şubesi açıldı!

Erboy Turistik Tesisler İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sirkeci Şubesi  200 bin TL sermaye bedeli  ile Havva Boyacı Johnson tarafından açıldı.

Demirci Medikal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demirci Medikal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fadime Bozdağ tarafından kuruldu.

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Ayık Fadime    Kul  ve Sinan Şerifoğlu tarafından kuruldu.

TOKİ'den Tokat'a 2 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Fadime Boyacı Haberi

Fadime Boyacı

Adana’da bir süre önce kayınvalidesinden kendisine bir dönüm arazi miras kalan Aynur Ünal, söz konusu araziden kendilerine de pay verilmesini isteyen, görümceleri Fadime Boyacı ve Ayşe Asilazmaz ile karşı karşıya geldi. Ünal, teklifi kabul etmeyince sert bir tepkiyle karşılaştı. Kadınlar arasındaki kavgaya, eş ve çocukları da katılınca olay büyüdü. Her iki taraf da birbirinden şikayetçi olunca, olay da yargıya taşındı.


BİR DÖNÜM ARAZİ MİRAS KALDI

Olay, merkez ilçe Sarıçam’a bağlı Yürekli Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; Duran Ünal ile evli olan Aynur Ünal, bakıma muhtaç olan kayınvalidesinin bakımını üstlendi. Ancak kayınvalide bir süre sonra hayatını kaybedince tapusuz olan bir dönüm arazisini de vasiyeti üzerine gelinine miras bıraktı. Ünal’ın görümceleri Fadime Boyacı ve Ayşe Asilazmaz, araziden kendilerine pay verilmesini istedi.


ARSA YÜZÜNDEN HUSUMET...