25 / 04 / 2024

Adana'da kadınların arazi kavgası!

Adana'da kadınların arazi kavgası!

Adana’da Aynur Ünal’a, kayınvalidesinden bir dönüm arazi miras kaldı. Görümceleri Fadime Boyacı ve Ayşe Asilazmaz, söz konusu araziden pay istedi, Ünal kabul etmeyince aileler arasında husumet çıktı.



Adana’da bir süre önce kayınvalidesinden kendisine bir dönüm arazi miras kalan Aynur Ünal, söz konusu araziden kendilerine de pay verilmesini isteyen, görümceleri Fadime Boyacı ve Ayşe Asilazmaz ile karşı karşıya geldi. Ünal, teklifi kabul etmeyince sert bir tepkiyle karşılaştı. Kadınlar arasındaki kavgaya, eş ve çocukları da katılınca olay büyüdü. Her iki taraf da birbirinden şikayetçi olunca, olay da yargıya taşındı.


BİR DÖNÜM ARAZİ MİRAS KALDI

Olay, merkez ilçe Sarıçam’a bağlı Yürekli Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; Duran Ünal ile evli olan Aynur Ünal, bakıma muhtaç olan kayınvalidesinin bakımını üstlendi. Ancak kayınvalide bir süre sonra hayatını kaybedince tapusuz olan bir dönüm arazisini de vasiyeti üzerine gelinine miras bıraktı. Ünal’ın görümceleri Fadime Boyacı ve Ayşe Asilazmaz, araziden kendilerine pay verilmesini istedi.


ARSA YÜZÜNDEN HUSUMET ÇIKTI

Ancak Ünal, bu teklifi kabul etmeyince taraftarlar arasında husumet çıktı. Boyacı ve Asilazmaz, sorunu çözmek için Aynur Ünal’ın evine bir kez daha gitti. Görümceler, arsadan pay taleplerini yinelerken, Ünal da; “Size herhangi bir pay may vermeyeceğim. Bu arazi benim” yanıtını verdi. Bunun üzerine sinirler gerildi ve sözlü tartışma da kısa sürüde büyüyüp kavgaya dönüştü.


OLAY YARGIYA TAŞINIYOR!

Kavgaya Boyacı ve Asilazmaz'ın eşleri Necati Boyacı ile Kemalettin Asilazmaz'da katılırken, onlara Ünal'ın eşi Duran Ünal ve oğlu Mehmet Ünal da karşılık verdi. Tekme ve yumrukların konuştuğu kavga, komşuların çığlıklar üzerine polise haber vermesiyle sonuçlandı. Polis, her iki tarafı güçlükle sakinleştirip, kavgayı da daha fazla büyümeden önledi. Kanlar içinde kalan Ünal’ın, yüzünde yırtık ve sıyrıklar oluştu. Ünal,  Adana  Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, her iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu. Kavgaya karışanlar polis tarafından gözaltına alınırken, olayın da yargıya taşındığı öğrenildi.


Akşam



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Adana'da yaşayan Duran Ünal ile evli olan Aynur Ünal bir süre kayınvalidesine baktı. Bakıma muhtaç olan kadın da tapusuz olan 1 dönüm arsayı kendisine baktığı için gelini Aynur Ünal’a bıraktı. Kayınvalide yaklaşık 1 ay önce hayatını kaybetti.


ARSADAN PAY VERMEK İSTEMEDİ


Kayınvalidenin ölümünden sonra Aynur Ünal’ın görümceleri Fadime B. ve Ayşe A. 1 dönüm arsadan pay istedi. Aynur Ünal ise arsadan pay vermek istemeyince aile arasında anlaşmazlık çıktı. Bunun üzerine Fadime B. ve Ayşe A., Ünal’ın evine gelerek arsadan pay vermesi gerektiğini söyledi. Ünal ise vermeyeceğini söyleyince aralarında kavga çıktı.


KAVGAYA KOCALAR DA KARIŞTI


Kavgaya kadınların eşleri Necati B. ile Kemalettin A. da katıldı. Bunun üzerine Ünal’ın eşi Duran Ünal ve oğlu Mehmet Ünal da kavgaya karıştı. Aile, 1 dönüm tapusuz arsa için birbirine girdi.


KANLAR İÇERİSİNDE KALDI


Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, kavgayı daha fazla büyümeden önledi. İki görümcesi tarafından darp edilen Aynur Ünal kanlar içinde kaldı. Hastaneye kaldırılan Ünal'ın yüzünde yırtık ve sıyrıklar tespit edildi.


Polis ise kavgaya karışanları gözaltına aldı. Taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu.




Posta 


Geri Dön