24 / 04 / 2024

aynur ünal

aynur ünal

Adana’da Aynur Ünal’a, kayınvalidesinden bir dönüm arazi miras kaldı. Görümceleri Fadime Boyacı ve Ayşe Asilazmaz, söz konusu araziden pay istedi, Ünal kabul etmeyince aileler arasında husumet çıktı.

Adana'da kadınların arazi kavgası!

Adana’da Aynur Ünal’a, kayınvalidesinden bir dönüm arazi miras kaldı. Görümceleri Fadime Boyacı ve Ayşe Asilazmaz, söz konusu araziden pay istedi, Ünal kabul etmeyince aileler arasında husumet çıktı.

Ünal Pala: Turistik yörelerde dokuya aykırı konut üretilmesin!

Bodrum'da Park Azur Torba Villaları'nı inşa eden Uzaltaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala: Özellikle sahil yörelerinde gelişigüzel yapılaşma ile geri dönüşü imkansız kimliksiz kentler oluşuyor.

Ünal Şınık kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık vefat etti. Peki, Ünal Şınık kimdir? Ünal Şınık, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık..

Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık vefat etti. Ünal Şınık'ın vefatının üzerine İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi dönem arkadaşları bir taziye mesajı yayınladı.

Ünal Pala: Turistik yörelerin dokusuna uygun konut üretilsin!

Bodrum'da Primex AŞ ile Park Azur Torba Villaları 'nı inşa eden Uzaltaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, "Turistik yörelerin dokusuna uygun konut üretilsin" dedi.

Önalım hakkının kullanılamayacağı haller!

Önalım hakkı taşınmaz satışlarında öncelikli satın alma hakkında deniyor. Ancak bazı hallerde şufa hakkı olarak da bilinen bu önalım hakkı kullanılamıyor. Peki, önalım hakkının kullanılamayacağı haller nelerdir?

Önalım hakkı davasında görevli mahkeme!

Ön alım hakkı, bir gayrimenkulün satılması durumunda, önceliğin verildiği hak olarak ifade ediliyor. Bu hak bir dilekçe ile mahkemeye başvurulması halinde kullanılıyor. Peki, önalım hakkı davasında görevli mahkeme hangisidir?

Önalım hakkı dilekçe örneği!

Paylı mülkiyetli bir taşınmazın satılması sürecinde, onu diğer alıcılara nazaran öncelikle satın alabilme hakkı olan önalım hakkının kullanılması için bir dilekçe yazılması gerekiyor. İşte önalım hakkı dilekçe örneği...

Önalım hakkından feragat sözleşmesi!

Ön alım hakkı, bir taşınmaz malın satılması halinde onu diğer alıcılar karşısında öncelikle satın alabilme hakkına deniyor. Paydaşlar arasında önalım hakkından feragat sözleşmesi de imzalanabiliyor...

Önalım hakkı ne zaman kullanılır?

Bir taşınmaz malın satılması halinde onu diğer alıcılar karşısında öncelikle satın alabilme hakkına önalım hakkı veya şufa hakkı deniyor. Peki, önalım hakkı ne zaman kullanılır? Nasıl kullanılır?

Önalım hakkı hak düşürücü süre!

Önalım hakkı, taşınmaz malın satılması halinde onu diğer alıcılar karşısında öncelikle satın alabilme hakkı olarak tanımlanıyor. Peki, önalım hakkında hak düşürücü süre nedir? İşte yanıtı..

Demet Oğuz Bahar Ünal İletişim Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Demet Oğuz Bahar Ünal İletişim Genel Müdür Yardımcısı oldu. Demet Oğuz, Gürsu Bahar Ünal tarafından yeni kurulan iletişim danışmanlığı şirketinde Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başladı.

Ünal Pala: Park Azur Torba lüks ve konforu sunuyor!

Ülkemizin en önemli tatil beldelerinden Bodrum, havaların soğumasıyla yaz aylarındaki canlı günlerine veda ederken, kendisini yeni keşfedecek tatilcileri bekliyor.Ünal Pala: 'Park Azur Torba lüks ve konforu sunuyor' dedi.

aynur ünal Haberi

aynur ünal

Adana’da bir süre önce kayınvalidesinden kendisine bir dönüm arazi miras kalan Aynur Ünal, söz konusu araziden kendilerine de pay verilmesini isteyen, görümceleri Fadime Boyacı ve Ayşe Asilazmaz ile karşı karşıya geldi. Ünal, teklifi kabul etmeyince sert bir tepkiyle karşılaştı. Kadınlar arasındaki kavgaya, eş ve çocukları da katılınca olay büyüdü. Her iki taraf da birbirinden şikayetçi olunca, olay da yargıya taşındı.


BİR DÖNÜM ARAZİ MİRAS KALDI

Olay, merkez ilçe Sarıçam’a bağlı Yürekli Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; Duran Ünal ile evli olan Aynur Ünal, bakıma muhtaç olan kayınvalidesinin bakımını üstlendi. Ancak kayınvalide bir süre sonra hayatını kaybedince tapusuz olan bir dönüm arazisini de vasiyeti üzerine gelinine miras bıraktı. Ünal’ın görümceleri Fadime Boyacı ve Ayşe Asilazmaz, araziden kendilerine pay verilmesini istedi.


ARSA YÜZÜNDEN HUSUMET...