18 / 04 / 2024

Ankara'da kadınların el emeği için sergi açıldı!

Ankara'da kadınların el emeği için sergi açıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı desteğiylegerçekleşen “Vodafone Önce Kadın” ileTürkiye’de ilk kez kadınların sosyal ve iletişim ihtiyaçları ile ekonomiye katılımlarına katkıda bulunuyor...




Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı desteğiylegerçekleşen “Vodafone Önce Kadın” ileTürkiye’de ilk kez kadınların sosyal ve iletişim ihtiyaçları ile ekonomiye katılımlarına cevap verenhizmetleri tek çatı altında toplayan Vodafone Türkiye, şimdi de Anneler Günü kapsamında “Önce Kadın /81 İl Kadın El Emeği Sergisi”ile kadınların girişimcilik fırsatlarından faydalanmasını sağlıyor. 8 Mayıs’ta Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in katılımıyla açılan sergide, 81 ilden 450’yi aşkın kadın,el emeği ürünlerini 4 gün boyunca sergileme imkanı bulacak. 

Açılış öncesinde ünlü tasarımcılar, iş kadınları ve editörler, sergiye katılan kadınlarla biraraya gelerek, iş geliştirme ve markalaşmaya yönelik yol gösterici önerilerde bulundu. Serginin açılışının ardından düzenlenen “Türkiye’de Anne Olmak... Annelerimiz” konulu panelde ise, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan,sanatçı Mehmet Aslantuğ, gazeteci Ekrem Dumanlı, sanatçı Beyazıt Öztürk ve iş adamı Ali Ülker annelerini anlattılar.


 


Geri Dön