20 / 04 / 2024

Vodafone önce kadın 81 il kadın el emeği sergisi düzenliyor!

Vodafone önce kadın 81 il kadın el emeği sergisi düzenliyor!

Vodafone 81 ilden kadınların el emeği, yeteneği, yaratıcılığı ve üretkenliğini bir araya getiriyor...




Vodafone, “Önce Kadın Programı” ile Türkiye’de ilk kez kadınların sosyal ve iletişim ihtiyaçları ile ekonomiye katılımlarına cevap veren hizmetleri tek çatı altında topladı. Programa yeni eklenen “Önce Kadın / 81 İl Kadın El Emeği Sergisi” ile Vodafone’un “mobil sanal pazaryeri” 81 ilden kadınların el emeği, yeteneği, yaratıcılığı ve üretkenliğini bir araya getiriyor.


08 Mayıs 2013 tarihinde “Teknoloji Hayatın Hizmetinde” vizyonu doğrultusunda, kadınların gücüne teknolojiyle güç katarak, sosyal ve ekonomik hayattaki varlıklarını artırmayı hedefleyen Vodafone Türkiye, üreten kadınların ekonomiye katılımlarını artıracak önemli bir adım daha attı. Anneler Günü kapsamında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı himayesinde ve Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda hayata geçirilen “Önce Kadın /81 İl Kadın El Emeği Sergisi”, Türkiye’nin 81 ilinden, 250’yi aşkın girişimci kadının katılımıyla başladı. 


Programa yeni eklenen “Önce Kadın / 81 İl Kadın El Emeği Sergisi” ile Vodafone’un “mobil sanal pazaryeri” buluşturuluyor, böylece 81 ilden kadınların el emeği, yeteneği, yaratıcılığı ve üretkenliğini  destekleyerek girişimcilik fırsatlarına olanak tanıyor. Vodafone, kadınların el emeği ürünlerini ücretsiz olarak Türkiye’nin her yerinden ulaşılabilecek mobil sanal pazaryerine taşıyor ve onların tüm dünyaya açılmasını sağlıyor. Hizmet sayesinde 81 ilin el emeği ekonomiye Türkiye’nin ilk mobil pazar sanal yerinde buluşuyor.


Önce Kadın / 81 İl Kadın El Emeği Sergisi’nin açılışı Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray’ın katıldığı törenle gerçekleşti. Açılış törenine, illerin valileri ve eşleri de katıldı. Kadınların gıdadan tekstile el emeği ürünlerini tanıttığı sergi,11 Mayıs’a kadar  Ankara  Ticaret Odası Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda devam edecek.

.


Geri Dön