11 / 12 / 2025
fuzul

önce kadın sergisi

önce kadın sergisi

Vodafone 81 ilden kadınların el emeği, yeteneği, yaratıcılığı ve üretkenliğini bir araya getiriyor...

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu kuruldu!

Gayrimenkul sektöründe azımsanmayacak sayıda kadın çalışan ve yönetici bulunmasına karşın, kadın temsilinin yeterli olmadığı düşünülerek, ilki 02 Mayıs 2016’da gerçekleştirilen panelle ivme kazanan “Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu” kuruldu.

ULI Türkiye Gayrimenkulde Kadın Liderler araştırması başlıyor!

ULI Gayrimenkulde Kadın Liderler 8 Mart’ta Gayrimenkulde Kadın Liderler araştırmasını başlatıyor. ULI, ABD’de ULI Kadın Liderler Girişimi‘nin, 8000 kadın üyesiyle yaptığı anket çalışmasını karşılaştırmalı olarak Türkiye’de de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi nereye yapılacak?

Bingöl'e yapılacak 50 bin metrekarelik alana 150 yataklı Devlet Hastanesi ve 100 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin nereye inşa edileceği merak konusu oldu. Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olan Turan Bozgan'dan açıklama geldi.

Muş Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yıkılacak!

Muş’un en büyük ve gözde binası yaklaşık olarak 10 yıl olarak faaliyet sürdüren Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi için depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkım kararı alındı.

Yarım tonluk Mısırlı kadının ameliyatı için ayrı tesis yapılacak!

Dünyanın en şişman kadını olduğu düşünülen Mısırlı İmen Ahmed Abdulati'nin, obezite hastalarının zayıflaması için uygulanan bariyatrik cerrahi ameliyatı için Hindistan'daki hastanede özel tesis inşa edilecek.

Beykoz Belediyesi'nden Hilvan’a Kadın Kültür Evi!

Beykoz Belediyesi tarafından kardeş kent protokolü kapsamında Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kadın Kültür Evi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Şişli Kaptanpaşa Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Şişli Belediye bünyesinde Kaptanpaşa Mahallesi’nde Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı. Kaptan Paşa Mahallesi’nde yer alan Kadın Sosyal Yaşam Merkezi tamamen kadınları hizmetinde olacak.

Arzu Alkız ile inşaat sektörüne kadın eli değdi!

Gelecek Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Alkız, erkek egemen bir sektör olan inşaat sektöründe tek başına bir kadın olarak 3 projede toplam 170 daireyi yaptı ve teslim etti. Alkız, yeni projelerini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Sürdürülebilir Ekonomide Kadının Rolü zirvesi 14 Kasım'da!

Çatısı altında 30 kadın derneği ve sivil toplum örgütü barındıran Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), 14 Kasım’da İstanbul’da “Sürdürülebilir Ekonomide Kadının Rolü” konulu bir zirve düzenliyor.

Kocasinan Kadın Gelişim Merkezi gün sayıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hanımlara özel en son teknolojiyle donatılmış ‘Kadın Gelişim Merkezi’ni ilçe sakinlerinin hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Ankara Gültepe Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi açılıyor!

Bu zamana kadar çeşitli mahallelerde 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’ni hizmete açan Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’ni daha Altındağ’a armağan ediyor.

Kayseri'deki 6 kadın ve gençlik merkezi hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yapılan kadın ve gençlik merkezlerinden Yeşilhisar, Yahyalı, Develi, Hacılar, Sarız ve Akkışla Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı.

Kayseri Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi açıldı!

Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarız ilçesinde yaptırılan Kadın ve Gençlik Merkezinin açılışında, geçmişte darbe girişimlerinde insanların korkarak geri çekildiklerini söyledi.

önce kadın sergisi Haberi

önce kadın sergisi


Vodafone, “Önce Kadın Programı” ile Türkiye’de ilk kez kadınların sosyal ve iletişim ihtiyaçları ile ekonomiye katılımlarına cevap veren hizmetleri tek çatı altında topladı. Programa yeni eklenen “Önce Kadın / 81 İl Kadın El Emeği Sergisi” ile Vodafone’un “mobil sanal pazaryeri” 81 ilden kadınların el emeği, yeteneği, yaratıcılığı ve üretkenliğini bir araya getiriyor.


08 Mayıs 2013 tarihinde “Teknoloji Hayatın Hizmetinde” vizyonu doğrultusunda, kadınların gücüne teknolojiyle güç katarak, sosyal ve ekonomik hayattaki varlıklarını artırmayı hedefleyen Vodafone Türkiye, üreten kadınların ekonomiye katılımlarını artıracak önemli bir adım daha attı. Anneler Günü kapsamında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı himayesinde ve Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda hayata geçirilen “Önce Kadın /81 İl Kadın El Emeği Sergisi”, Türkiye’nin 81 ilinden, 250’yi aşkın girişimci kadının katılımıyla başladı. 


Programa yeni eklenen...