25 / 04 / 2024

Fahrettin Altun ev

Fahrettin Altun ev

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Üsküdar'daki arsasıyla ilgili çıkan haberlere ilişkin, "Evini kendi arsası içinde büyütme imkanı olduğu halde bunu da yapmamıştır. Evinin ve bahçesinin hemen yanında bulunan alanı ise Vakıflar Genel Müdürlüğünden kiraladı" dedi...

Deep fake nedir?

Son günlerde Kemal Kılıçdaroğlu ve Fahrettin Altun arasındaki deep fake iddiaları gündemde. Bunun üzerine vatandaşlar deep fake teknolojisinin ne olduğunu araştırmaya başladı. Peki, deep fake teknolojisi nedir? 

Kanal İstanbul'un www.kanalistanbul.gov.tr sitesi açıldı!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından, Kanal İstanbul projesiyle ilgili web sitesinin yayına alındığı açıklandı. Fahrettin Altun, konuyla ilişkin Twitter hesabından paylaşım yaptı.

Fahrettin Altun'dan Karabağ'ın imarına ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun karabağ'daki yeniden imar sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fahrettin Altun'dan Kanal İstanbul paylaşımı! 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kanal İstanbul Projesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Altun, Kanal İstanbul Projesi'nin Türkiye'nin en prestijli projesi olduğunu dile getirdi. 

Fahrettin Altun'dan, 103 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmaya ilişkin değerlendirme!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 103 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmaya ilişkin değerlendirme yaptı. İşte Altun'un o değerlendirmesi...

İshak Kurtuluş Altun: Ev almak isteyen vatandaşın önü açıldı!

Gaboras CEO’su İshak Kurtuluş Altun, kamu bankalarının ekonomiyi canlandırmak için hayata geçirdiği kredi paketinin gayrimenkul sektörü için öneminden bahsetti.

Fahrettin Altun, evinin yanındaki alanı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Üsküdar'daki arsasıyla ilgili çıkan haberlere ilişkin, "Evini kendi arsası içinde büyütme imkanı olduğu halde bunu da yapmamıştır. Evinin ve bahçesinin hemen yanında bulunan alanı ise Vakıflar Genel Müdürlüğünden kiraladı" dedi...

Suat Özçağdaş'tan kaçak yapı itirafı!

Cumhurbaşkanlığı İiletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’taki konutunu fotoğrafladığı ortaya çıkan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş ifadesinde olay yerine gittiğinde kaçak yapı görmediğini belirtti.

Fahrettin Altun Üsküdar'daki o arsayı 12 kat yüksek fiyata kiralamış!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un, Üsküdar'daki dairesinin yanında yer alan mezbelelik arsanın Altun tarafından yıllık 3.100 TL'ye kiraladığı ortaya çıktı.

Fahrettin Altun'un avukatı Sezgin Tunç'tan arsa açıklaması!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un avukatı Sezgin Tunç, müvekkilinin kiraladığı arsayla ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

www.kanalistanbul.gov.tr yayında!

www.kanalistanbul.gov.tr yayında. Kanal İstanbul’a ilişkin proje detaylarını ve merak edilen soruların yanıtlarını içeren kanalistanbul.gov.tr internet sitesi yayına açıldı. Sitenin açıldığını İletişim Başkanı Fahrettin Altun Twitter hesabından “Boğaz nefes alacak" paylaşımıyla duyurdu.

Kanal İstanbul, Çin medyasının ve yatırımcısının gündemi oldu!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Çince olarak paylaştığı “Kanal İstanbul” videosu, Çin medyasında geniş yer buldu. Dev proje Çinli yatırımcıların dikkatini çekti...

Fahrettin Altun’un Çince Kanal İstanbul paylaşımı dikkat çekti!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, çılgın proje Kanal İstanbul'a ilişkin İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan videonun Çincesini paylaştı.

Fahrettin Altun ev Haberi

Fahrettin Altun ev

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya'daki Huber Köşkü'nde video konferans yöntemiyle düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'na katıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndan sonra yaptığı açıklamada, salgın krizi sonrası küresel sistemin çarpıklıkları ile birlikte Türkiye'deki siyaset anlayışının da köklü bir sorgulamaya alınacağını ifade etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fahrettin Altun'un Üsküdar'daki arsasına ilişkin basına yansıyan 'kaçak yapılaşma' iddialarına ilişkin konuştu. Erdoğan: 

"Son dönemde belediyelerin yardımlarını engellediğimiz yalanındaki ısrarında, İletişim Başkanımızın ev ve aile mahremiyetine yönelik fütursuz saldırının da  gerisinde işte bu hastalıklı zihniyet var. Esasen İletişim Başkanımızın görevi gereği istediği yerde ikamet etme hakkı vardır. Kendisi ailesi ile birlikte İstanbul'un eski bir semtindeki 45 metrekare taban oturumu olan mütevazi bir evde yaşamayı seçmiştir. Hukuken evini kendi arsası içinde büyütme imkanı...