27 / 04 / 2024

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat iletişim

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat iletişim

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Faik Tolga Serdaroğlu tarafından kuruldu.

Antaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Antaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Abdullah Serdaroğlu ve Numan Uzun ortaklığında kuruldu.

Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu vefat etti!

İTÜ 1968 mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu hayatını kaybetti. 

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in CEO’su oldu! 

2021 yılının ilk çeyreğinde Inhouse Global’in bünyesine geçen Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su oldu. 

Ormandibi İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ormandibi İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Cem Şevki Gürbüz, İsak İzi Mizrahi, Kemal Mustafa Serdaroğlu, Mert Çetinkaya, Murat Güneysu ve Mustafa Alp Zerenoğlu ortaklığında kuruldu.

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Faik Tolga Serdaroğlu tarafından kuruldu.

Kütahya'nın OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Ulaşım altyapısı, lojistik avantajları ve düşük yatırım maliyetleri ve altı tane OSB'si bulunan Kütahya, yerli, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kütahya 1. OSB Başkanı Tolga Eskioğlu, kentin Türkiye'nin yeni gözde yatırım merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Wu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Wu Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Güven Erman ve Sinan Serdaroğlu ortaklığında kuruldu.

Demooğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Demooğlu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faik Sert tarafından kuruldu.

Tolga Şahlıoğlu: Yıkılır korkusuyla deprem testinden kaçmayın!

Dartes Kentsel Dönüşüm Hizmetleri şirketinden Kentsel Yenileme Uzmanı Tolga Şahlıoğlu, bina sahiplerinin evlerinden acil çıkarılma ve müdürlenme gibi durumlardan çekindikleri için deprem testi yaptırmadıklarını söyledi…

Beyoğlu'nda 7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Firuzağa Mahallesi, Faik Paşa Mevkii'nde yer alan kargir apartman vasıflı gayrimenkul 7 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Serdaroğlu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Serdaroğlu Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Metin Serdaroğlu tarafından kuruldu. 

Emlakkulisi.com Editörü Ezgi Delibeyoğlu evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Ezgi Delibeyoğlu ile Tolga Sezer dün gerçekleştirilen törenle dünya evine girdi...

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat iletişim Haberi

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat iletişim

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Faik Tolga Serdaroğlu tarafından kuruldu.

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi konusu:
Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. Durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi, Tünel ve...