27 / 04 / 2024

Faisal Abou Shahin

Faisal Abou Shahin

Afa Gayrimenkul Turizm Tanıtım İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faisal Abou Shahin, Ahdi Tanjara, Ahmad Ramadan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Selamland İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selamland İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Abou Zıdan ve Saad Chouıhna ortaklığında kuruldu.

Lacasa Internatıonal Emlak Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacasa Internatıonal Emlak Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Abou Zaınab tarafından kuruldu.

Experty Estate Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Experty Estate Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mavardi ve Hamzha Abou Amen ortaklığında kuruldu.

Jana Proje Pazarlama Geliştirme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jana Proje Pazarlama Geliştirme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Abou Selo ve Sakına Kamandar Kızı ortaklığında kuruldu.

Right Choice İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Right Choice İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Maher Abou Selo tarafından kuruldu.

Benim Çatımda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benim Çatımda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Adib Basmenj, Hesam Moradı, Mohammadreza Shokrı ve Shahin Moradı ortaklığında kuruldu.

North Star Emlak Pazarlama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

North Star Emlak Pazarlama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 110 bin TL sermaye bedeli ile Faisal Saleh J Naytah tarafından kuruldu.

Rama Global Emlak Danışmanlık Pazarlama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rama Global Emlak Danışmanlık Pazarlama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nader Abou Hammoud tarafından kuruldu.

Limac Group Proje Mühendislik ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Limac Group Proje Mühendislik ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Amir Ansari ve Shahin Pour Ghaffar tarafından kuruldu.

Executive Realty Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Executive Realty Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Shahzad Faisal Mangi tarafından kuruldu.

Step Seyahat Turizm ve Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Step Seyahat Turizm ve Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Abou Mayla E.H Elıe, Roy Baalbaky, Sandı Abou Haydar ve Sinan Borak ortaklığında kuruldu.

Eurasia Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Eurasia Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şirketi Soğanlık'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kadar Machaka, Bassel Abou Shakra ve Haitnam Abou Chakra ortaklığında kuruldu. 

Al Faisal Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Faisal Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Anas Ezzat Alagamı ve Ghofran Rehan ortaklığında kuruldu. 

Faisal Abou Shahin Haberi

Faisal Abou Shahin

Afa Gayrimenkul Turizm Tanıtım İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faisal Abou Shahin, Ahdi Tanjara, Ahmad Ramadan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


Afa Gayrimenkul Turizm Tanıtım İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri,devre mülk, apart, otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis...