20 / 04 / 2024

faiz oranları düşecek mi

faiz oranları düşecek mi

EmlakBank Genel Müdürü Aksu, "Ekonominin çarklarının daha rahat dönmesi için faiz oranlarının geri gelmesine, finansman maliyetlerinin düşürülmesine tüm ekonomik aktörlerin katkı vermesi, destek olması gerekir" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim derdimiz faizi düşürmek!

Esnaf ve Sanatkarlar Şûrası’na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Ben de esnaflıktan geldim. Sorunlarınız benim meselem. Derdimiz bu faiz politikasını gözden geçirmek ve faizi düşürmek” dedi.

Piyasa Merkez'in faiz indirim sürecini olumlu yönde fiyatlıyor!

Piyasa Merkez'in faiz indirim sürecini olumlu yönde fiyatlıyor. Analistler, tahvil piyasasında Merkez Bankası'ndan faizlerde indirimlere devam edeceği beklentisinin olumlu yönde fiyatlandığı olumlu yönde fiyatlandığını ifade ediyor.

Hakan Binbaşgil: Faizler düşerse bankalar 2013 karlılığını yakalayabilir!

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil yaptığı açıklamada, bankaların düşük faiz istediğini belirterek, yılın kalan kısmında faizlerin biraz daha düşmesi durumunda bankacılık sektörünün 2013 kârlılığını yakalayabileceğini söyledi

Seçim sonrası faiz oranları düşecek mi?

Seçim sonrası piyasaların rahatlamasıyla birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Merkez Bankası'na 'Faizleri indir' çağrısına, Başkan Erdem Başçı' nın ' Ölçülü indirim olabilir ' yanıtı faizi gevşetti.

Yeni konut kredisi kampanyası ile konut fiyatları düşer mi? 2023 konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Konut kredisi güncel faiz oranları araştırılırken, yeni konut kredisi kampanyası da gündem de yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde dar geçimli aileler için yeni konut kampanyası duyurmuştu. Peki bu kampanya ne zaman belli olacak, konut fiyatları düşecek mi?

ABD'de konut piyasası artan mortgage faiz oranları ve düşük arz sonucu, zorluklarla karşı karşıya!

ABD'de düşük konut stoku, artmaya devam eden mortgage (konut kredisi) faiz oranları ve yükselen konut fiyatları konut piyasası üzerinde adeta bir baskı oluşturuyor.

CEPTETEB ihtiyaç kredisi: Düşük faiz oranlarıyla hızlı ve kolay başvuru!

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi, hızlı ve pratik başvuru süreci ile acil ihtiyaçlarınıza anında çözüm sunuyor. Ayrıca düşük faiz oranları ile finansal gereksinimlerinizi uygun bir şekilde karşılamanıza yardımcı oluyor. 70.000 TL'ye kadar nakit sunan bu kredi için kefil veya teminat şartı aranmıyor.

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Piyasalar merakla Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası bir önceki faiz kararında faizleri artırarak yüzde 17,50'ye çıkardı. Peki Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! Euro'nun yönü belli oldu! Euro yükselecek mi, düşecek mi? İşte cevabı!

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını 4 Mayıs günü açıklayacak. Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Kurulu Üyesi Boris Vujcic, 4 Mayıs’ta gerçekleştirilecek toplantı öncesi faiz oranları ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Euro'nun yönü belli oldu! Euro yükselecek mi, düşecek mi? İşte cevabı!

14 Mayıs seçimi sonrasında döviz kurları ve faiz oranları ne olur? 

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kalan döviz kurları ve faiz oranlarının ne olacağı merak ediliyor. Dünya Gazetesi yazarı Mesut Koyuncu seçim sonrasında döviz kurlarının ve faiz oranlarının nasıl olacağını değerlendirdi.

Konut faiz kredisi faizleri düşecek iddiası! Konut kredilerde faiz kararı ne yönde olacak?

Ev fiyatları yükseldikçe, ev alıcıları daha düşük faizli konut kredisi oranları beklemeye başladı. Halk bu konuya dönük "Konut faiz kredisi düşecek mi?" sorusunun yanıtını arıyor. Peki, Konut kredileri düşecek mi? Piyasaların beklentisi ne yönde? İşte konu hakkında bütün ayrıntılar...

Konut kredisi faizleri 0.69'a düşecek mi? Ev alacaklar dikkat!

Ev fiyatlarının artmasıyla konut alacak vatandaşlar düşük konut kredisi beklentisine girdi. Peki konut faiz kredisi düşecek mi? Ev alacaklar dikkat... İşte detaylar...

Düşük faizli konut kredisi için adım atıldı! Bu gerçekleşirse her şey çok değişir! Güncel konut kredisi faiz oranları!

Son 40 ayda konut kredisi faizlerinin zirve yapmasıyla vatandaşlar düşük faizli konut kredisi aramaya başladı. Yüksek fiyatların yanı sıra konut kredisi faiz oranlarının talebi karşılamaması üzerine hükümetin bir adım attığı öğrenildi.

Faiz indirimi sonrası gözler bankalara çevrildi! İşte güncel kredi faiz oranları

Faiz kararı sonrası banka kredi faiz oranları gündemde merak edilmekte. Ziraat, Halkbank, Garanti, QNB ihtiyaç, taşıt, konut kredi faiz oranları değilecek mi? Peki; 20 Ekim kredi faiz oranları düştü mü?

Ev ve araç kredilerinde 'sigortasız' dönem başlıyor! Faiz oranları düşecek mi?

Yapılan yönetmelik değişikliğiyle bankalar artık tüketici ve konut kredilerinde zorunlu sigorta yapamayacak.  Peki yeni uygulamanın vatandaşa faydası ne olacak? Taşıt ve konut kredilerindeki faiz oranı değişecek mi? Bankaların kredi faiz oranları bu uygulamadan sonra düşer mi?  İşte detaylar...

Bankaların kredi faiz oranları düştü mü? İşte 7 bankanın konut, taşıt ve ihtiyaç kredi faiz oranları

Krediye ihtiyaç duyan vatandaşlar, bankaların kredi faiz oranları listesini yakından inceliyor.

İslam Memiş açıkladı! Altın ve dolar ne zaman düşecek, FED faiz artıracak mı?

Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, “Altın ve dolar düşecek mi, FED faiz artıracak mı?” sorularına yanıt vererek yatırımcılara tavsiyede bulundu.

faiz oranları düşecek mi Haberi

faiz oranları düşecek mi

AA Finans Masası canlı yayın konuğu olan Türkiye Emlak Katılım Bankası (EmlakBank) Genel Müdürü Deniz Aksu, Türk bankacılık sektörünün, güçlü finansal rasyoları ile ekonominin güçlü ve lokomotif sektörü olmayı sürdüreceğine dair inancı pekiştirdiğini söyledi.

Aksu, yerel üretimin desteklenmesi gerektiğine işaret ederek, şunları söyledi;

"Üretimi kimin yaptığından ziyade nerede üretildiği, kimlere istihdam sağlandığı, ülkemize katkısı, know-how transferinin bize katacakları ve sürdürülebilirliği ile ilgileniyoruz. Su geçirmez tedarik zinciri finansmanı ürünümüz alıcının merkezde olduğu, tedarikçiyi bu döngüde alıcının gücü ile fonlayan ve üretimi sürdürülebilir kılan, üretim maliyetlerini bu yolla aşağı çekip talebi tetikleyen ve nakit akışlarını kapalı devre olacak şekilde kontrol altında tutan bir yapıdan bahsediyoruz. Bu konuda sistemimiz neredeyse hazır."

Sanayicinin en temel yatırımının fabrika olduğunu dile getiren Aksu, "Çağın gerekliliklerinde ihtiyaç duyulan fabrika...