28 / 03 / 2024

Far Ke İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ginza Güneşli Satış Ofisi Şubesi

Far Ke İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ginza Güneşli Satış Ofisi Şubesi

Far Ke İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ginza Güneşli Satış Ofisi Şubesi, Hicabi Keleş, Suat Keleş, Mustafa Keleş, Metin Keleş Müdürlüğü'nde 2 Aralık'ta kuruldu.

Keşif İstanbul İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keşif İstanbul İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Bulut, Serdar Gürpınar, Serhan Çelebi ve Tolga Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keşif Harita Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keşif Harita Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Çoban tarafından kuruldu.

Ali Osman Keçici Silis Kumları İmalat İnşaat Madencilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Osman Keçici Silis Kumları İmalat İnşaat Madencilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Keçici tarafından kuruldu.

TOKİ Isparta Keçiborlu 53 konut ihalesi bugün!

TOKİ Isparta İli, Keçiborlu İlçesi, Senir Beldesi Yenimahallesi 53 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Engin Keçeli: Konut stoklarının ilacı KDV indirimi!

İstanbul İnşaatçılar Derneği(İNDER) Başkan Vekili ve Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, konut stoklarının eritilmesi için arsa alım-satım vergisi ile KDV oranlarının indirilmesi gerektiğini söyledi.

Engin Keçeli: Yüksek faizler konut yatırımcısını kaçırdı!

Seba Suites'in Etiler Serafina'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli hem sektörle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı, hem de yeni projelerin müjdesini verdi. 

Aydın Söke'de 4.7 milyon TL'ye konut yapım ihalesi!

Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü, 1054 Ada, 6 Parsel Üzerinde Yapılacak Ticaret ve Konut İnşaatının Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işini ihale edecek. İhale bedeli 4 milyon 771 bin 642 TL olarak belirlendi.

Mohamed Farıd Abdelhadı Gaara İnşaat Güneş Enerjisi Üretim Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mohamed Farıd Abdelhadı Gaara İnşaat Güneş Enerjisi Üretim Ticaret Anonim Şirketi A. Abdelhady Mohamed Farıd, M. A. Abdelhady Mohamed Farıd ve M. F. Abdelhady Mohamed Farıd ortaklığında 4 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ke Proje İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ke Proje İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökçe Erkaya tarafından kuruldu.

Keşif Emlak İnşaat Tekstil Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Keşif Emlak İnşaat Tekstil Ve Organizasyon Limited Şirketi Muhammet Ali Şişik tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Piyap İnşaat, Söke OSB'de tesis açtı!

Prefabrik, çelik konstrüksiyon ve betonarme fabrika inşaatlarıyla dikkat çeken Piyap İnşaat, Söke Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni üretim tesisini açtı.

Far Ke İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ginza Güneşli Satış Ofisi Şubesi Haberi

Far Ke İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ginza Güneşli Satış Ofisi Şubesi

Far Ke İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ginza Güneşli Satış Ofisi Şubesi, Hicabi Keleş, Suat Keleş, Mustafa Keleş, Metin Keleş Müdürlüğü'nde 1 milyon 350 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Far Ke İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ginza Güneşli Satış Ofisi Şubesi iş konusu;Kendine ait gayrimenkulün alınıp satılması (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) 


Far Ke İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ginza Güneşli Satış Ofisi Şubesi adres: Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi, Mercan Sokak,...