29 / 03 / 2024

Faruk Fatih Özer kaçtı mı

Faruk Fatih Özer kaçtı mı

Kripto para borsasının Türkiye’deki firmaları arasında yer alan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Tiran'da kaldığı 4 adres belirlendi.

Kira tespit davalarında son dakika: Yüzde 10-20 oranında indirim yapılmalı!

Kira bedelini yeni rayiçlere göre uyarlamayı isteyen ev sahipleri kira tespit davalarına başvuruyor. Avukat Mehmet Fatih Özer, X sosyal medya hesabından kira tespit davaları ile ilgili önemli bir detayı paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev sahipleri ve kiracılar hemen göz atın: Tahliye taahhütnamesinde nelere dikkat edilmeli? İşte o 6 madde! 

Hem ev sahipleri hem de kiracılar tahliye taahhütnamesinde dikkat edilmesi gerekenleri merakla araştırıyor. Avukat Mehmet Fatih Özer, X sosyal medya hesabından 6 maddede tahliye taahhütnamesini açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Avukat Mehmet Fatih Özer kiracı tahliye nedenlerini yazdı, ev sahiplerinden yorum gecikmedi: 'Nüfusumuza alacağız'

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki kavgalar gündemden düşmezken Avukat Mehmet Fatih Özer de ev sahibinin kiracısını hangi nedenlerle tahliye edebileceğini yazdı. İşte Mehmet Fatih Özer'in o paylaşımı...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Kiracısını bu sebeplerle çıkarmak isteyen ev sahipleri dikkat! Ne yapabilir, ne yapamazsınız? 

Kira artışları ve tahliyeler ile ilgili yaşanan, ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıkları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki kiracısını bu sebeplerle çıkarmak isteyen ev sahipleri ne yapabilir ne yapamaz? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Kripto para borsası Thodex'te mağdurların zararı toplam 258 milyon TL!

Kripto para borsası ‘Thodex’ üzerinden binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle Arnavutluk’ta yakalanıp Türkiye’ye iade edilen Faruk Fatih Özer’e ilişkin istenen ceza belli oldu. Sanığın 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapsini istenirken mağdurların zararının 258 milyon TL olduğu öğrenildi.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'de!

Arnavutluk Adalet Bakanlığı tarafından Türkiye'ye iadesine karar verilen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, İstanbul'a getirildi.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getirilecek!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Arnavutluk'un Türkiye'ye iadesine karar verdiği kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, yarın Türkiye'ye getiriliyor.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye’ye iadesine onay verildi!

Arnavutluk'taki Dıraç Temyiz Mahkemesi, kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine ilişkin karara onay verdi.

Thodex vurgununda flaş gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma yine ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos 2022 tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 14 Kasım tarihine ertelendi.

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 1 Kasım 2022 tarihine ertelendi.

Adalet Bakanlığı'ndan, 'Thodex' CEO'su hakkında açıklama

Thodex'in CEO’su kırmızı bültenle aranan Faruk Fatih Özer, Arnavutluk’ta hakim karşısına çıkmıştı. Sonraki yakalanmasından sonra 29 günün ardından resmi iade talebinin gönderildiği gibi haberler çıkmıştı. Adalet bakanlığı ise gecikmeden Faruk Fatih Özer ile ilgili açıklama yaptı…

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer hakim karşısında!

Arnavutluk’ta yakalanan kripto para borsası Thodex'in kurucusu olan kırmızı bültenle aranan Faruk Fatih Özer, bu ülkede hakim karşısına çıktı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Faruk Fatih Özer kaçtı mı Haberi

Faruk Fatih Özer kaçtı mı

Kripto para borsasının Türkiye’deki firmaları arasında yer alanThodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer, vurgundan sonra kayıplara karıştı.

TRT Haber'den Ceyda Muslu'nun haberine göre Faruk Fatih Özer, Arnavutluk'un başkenti olan Tiran'da toplamda 4 noktada konakladı.

İlk adresi Hotel Mondial olan Faruk Fatih Özer, 3 günlük rezervasyonun ücretini peşin şekilde ödedi ve 2'nci gün çıkışını gerçekleştirmeden otelden ayrıldı.

Türkiye’de arandığı haberlerinin ortaya çıkması ve İnterpol'ün de devreye girmesiyle panikleyen Özer, bu defa Tiran’daki Pazari Ri adı verilen bir bölgede onu havalimanından alan şoförün konutunda konakladı.

İnternet üzerinden yüz yüze görüşme uygulamasını kullanarak aramalar gerçekleştiren Faruk Fatih Özer, yeri deşifre olunca buradan da ayrıldı.

Interpol’den Faruk Fatih Özer...