19 / 04 / 2024

Fatih Aras Yapı Kimin

Fatih Aras Yapı Kimin

Fatih Aras Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Fatih Aras tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Şen Aras Yapı Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şen Aras Yapı Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 10.000,00 TL sermeye bedeli ile Doğan Şen tarafından kuruldu.

Yüksek Fener İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Yüksek Fener İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yüksek Fener İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Fatih Bayraktar Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Bayraktar Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Bayraktar tarafından kuruldu.

Albeşar Emlak Gıda Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Albeşar Emlak Gıda Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Albeşar Emlak Gıda Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Galip Aras Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galip Aras Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Galip Aras tarafından kuruldu.

Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Efk Organizasyon Hizmetleri Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efk Organizasyon Hizmetleri Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efk Organizasyon Hizmetleri Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Aymir İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Aymir İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aymir İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı. 

Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı. Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Injazat Almustakbal İnşaat Emlak Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Injazat Almustakbal İnşaat Emlak Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Injazat Almustakbal İnşaat Emlak Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Fatih Aras Yapı Kimin Haberi

Fatih Aras Yapı Kimin

Fatih Aras Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Fatih Aras tarafından kuruldu. 

Fatih Aras Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Fatih Aras Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Güllü Bağlar Mahallesi Tandoğan...