20 / 04 / 2024

Fatih çöken bina

Fatih çöken bina

İstanbul Fatih Aksaray'da 2 katlı binanın çatı ve iç kısmında kısmi çökme meydana geldi. Enkaz altında kalan 1 kadın ekipler tarafından kurtarıldı…

Fatih'te 4 katlı binanın inşaat iskelesi çöktü!

Fatih'te sabah saatlerinde yıkım aşamasında olan 4 katlı binanın inşaat iskelesi çöktü. Çökme sırasında bölgede kimse olmaması büyük bir faciayı önledi.

Fatih'te bina çöktü!

Fatih'te boş olduğu belirtilen bir bina çöktü. Ekipler olay yerinde çalışmalarına başlarken, binanın boş olduğu belirtildi...

Fatih'te çöken bina için ihmal iddiası!

İstanbul'un Fatih ilçesi Yedikule Mahallesi'nde iki kişinin yaşamını yitirdiği çöken binanın enkazının kaldırılma çalışmaları devam ediyor. Bazı mahalle sakinleri, olayda ihmal olduğunu iddia etti.

Fatih Yenikapı'daki 1 adet bina ile 93 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü tarihi verdi! 

İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Yenikapı iskele mevkiinde yer alan 1 adet bina ile 93 metrekare arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Diyarbakır'da çöken 4 bina imar kanununa aykırı inşa edilmiş! 

Diyarbakır’da çöken Işık Apartmanı'nda 42, Yoldaş Apartmanı'nda 61, Hisami Apartmanı'nda ise 101 vatandaş hayatını kaybetti. 2019 yılında imar barışından faydalanmak için başvurulan üç binada inceleme yapıldı. İşte ayrıntılar...

Dosfa Plaza Ve Bina Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dosfa Plaza Ve Bina Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

Nijerya'da 3 katlı bina çöktü! 8 kişi enkaz altında kalarak hayatını kaybetti

Nijerya'da 3 katlı bir bina henüz öğrenilemeyen nedenle çöktü. Çöken binanın enkazı altında kalan 8 kişi hayatını kaybederken 23 kişi enkazdan sağ kurtarıldı.

Avcılar’da balkonu çöken 4 katlı bina mühürlendi!

Avcılar'daki 4 katlı bir binanın 2. Katında tadilat yapıldığı sırada evin balkonu çöktü. Yaşanan olaydan sonra bina tedbir amaçlı mühürlendi. Yaralanan ev sahibine ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı

Vehbi Aluçlu'dan bina girişlerine deprem dayanım raporları asılsın önerisi!

Malatya İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı Vehbi Aluçlu Malatya'daki çöken bina ile ilgili yaptığı açıklamada binaların girişlerine deprem dayanım raporlarının asılmasını önerdi.

Fatih'te büyük dönüşüm başlıyor!

İstanbul'un Fatih ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Çalışmalar dahilinde 10 bin bina dönüşüme girecek. 

Küresel Bina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küresel Bina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te 100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hannarici tarafından kuruldu.

Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı bina yıkıldı!

Geçtiğimiz günlerde ABD'nin Florida eyaletine bağlı Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı binanın tamamı kontrollü bir şekilde yıkıldı. 

Emrullah Eruslu'dan Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklama!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

ABD'de felaket! Florida'da 12 katlı bina çöktü!

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan 12 katlı bir bina çöktü. Çöken binanın enkazında çok sayıda yaralı olduğu düşünülüyor.

Fatih'te 4 katlı ahşap bina çöktü!

İstanbul'da başlayan kuvvetli sağanağın etkisiyle Fatih'te kullanılmayan 4 katlı ahşap bina çöktü...

Fatih'te 4 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Avrupa Yakası Fatih Ayvansaray'da yer alan 4 katlı bina acil olarak tahliye edildi...

Fatih çöken bina Haberi

Fatih çöken bina

Fatih, Aksaray Mahallesi Kürkçübaşı Çeşmesi Sokakta bulunan iki katlı binada çökme meydana geldi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Sözcü’de yer alan habere göre; bugün saat 16.45 ‘te Fatih’te henüz bilinmeyen bir nedenle iki katlı binada kısmi çökme meydana geldi.

BİR KİŞİ MAHSUR KALDI

Çatıdan düşen parçalar oda içine doldu. Bu sırada odada bulunan 3 kişi kendilerini dışarıya atmayı başarırken, zihinsel engelli olduğu öğrenilen Serpil B. İçeride kaldı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri içeride kalan kadını merpen uzatarak, kurtardı. Sağlık ekiplerine teslim edilen Serpil B. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde götürüldü. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Öte yandan çökmenin olduğu binanın çevresinde ekipler geniş önlem aldı. Olayla ilgili soruşturma...