19 / 04 / 2024

Fatih Elibol hayatı

Fatih Elibol hayatı

İşletme tipi franchise sistemini ilk kez gayrimenkule uyarlayan Fatih Elibol, Realty-TR markası ile 5 kıtada ve 47 ülkede gayrimenkul pazarlaması yapıyor. Elibol, Realty TR markasını Avrupa ve ABD'de büyütmeyi hedefliyor.

Fatih Elibol kimdir?

Fatih Elibol, Reality-TR şirketiyle 27 ülkede 31 ofis açtı. Peki, Fatih Elibol kimdir? Fatih Elibol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Elibol, Reality - TR'yi ne zaman kurdu?

Fatih Osman Tar hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Fatih Osman Tar kimdir? Kaç yaşında? Hangi üniversitede okudu? Enka İnşaat ve Sanayi’de hangi alanda çalışıyor? İşte Fatih Osman Tar’ın hayatı...

Fatih Özkadı ne zaman Çevre Kurulu Başkanı oldu? Arçelik’te hangi üst düzey görevi yürütüyor?

Fatih Özkadı kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatı boyunca hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Fatih Özkadı’nın hayatı...

Fatih Ebiçlioğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi alanlarda çalıştı? Koç Holding’de ne iş yapıyor?

Fatih Ebiçlioğlu hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üniversitelerde öğretim görevlisi olarak ders veriyor? Arçelik’te hangi alanda çalışmalar yapıyor? İşte Fatih Ebiçlioğlu’nun hayatına ilişkin detaylar...

Dr. Fatih Işık kimdir? Hangi işletmelerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Dr. Fatih Işık, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimini hangi okulda tamamladı? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı? Şu an Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor? İşte Dr. Fatih Işık ile ilgili merak edilenler...

Hayat Güneşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Güneşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye ile Adnan Abdulhak tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Pazarlama eski Müdürü Fatih Borhan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti!

KİPTAŞ Pazarlama eski Müdürü Fatih Borhan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti...

Yüksek mimar Fatih Başar vefat etti!

Yüksek mimar, denizlerin ve teknolojinin Fatihi olarak anılan Fatih Başar hayatını kaybetti. 

İzmir'de gayrimenkul fiyatları ve yaşam çok cazip!

Bazı holdinglerin İzmir'den yer baktığını ifade eden RealtyCo'nun kurucusu Fatih Elibol, "Son dönemde en çok İzmir ve çevresine ilgi var." dedi. 

Yeni gayrimenkul yasasıyla yatırımcı güvence altına alınacak!

Türkiye’den konut alan bazı yabancılar fahiş fiyat ve yanlış lokasyon kurbanı oluyor. Yeni gayrimenkul yasasıyla yatırımcı güvence altına alınacak. Realty Co. Dünya Başkanı Fatih Elibol, bu sayede yabancıya satışların yüzde 30 artacağını belirtti.

Realty TR, Avrupa ve ABD'de büyüyecek!

İşletme tipi franchise sistemini ilk kez gayrimenkule uyarlayan Fatih Elibol, Realty-TR markası ile 5 kıtada ve 47 ülkede gayrimenkul pazarlaması yapıyor. Elibol, Realty TR markasını Avrupa ve ABD'de büyütmeyi hedefliyor.

Yeni yasa ile yabancıya konut satışı yüzde 30 artar!

Realty Co. Dünya Başkanı Fatih Elibol, Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik hakkında açıklamalarda bulundu. Elibol, yeni yasa ile yabancılara satışın yüzde 30 oranında artacağını söyledi. 

Realty TR, 5 ofis daha açacak!

Fatih Elibol’un kurduğu Realty-TR hedef büyüttü. Realty TR, 2017 sonuna kadar Türkiye'de 5 ofis daha açacak...

Fatih'te 4 katlı binanın çatısı çöktü!

Fatih'te 4 katlı binanın çatısı çöktü. Çatı katında bulunulan bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Fatih Elibol hayatı Haberi

Fatih Elibol hayatı

Fatih Elibol, 1996-2004 yılları arasında Donald Trump'ın yanında satış yöneticiliği yaparak kariyerine başlamış bir girişimci, işletme tipi franchise sistemini ilk kez gayrimenkule uyarlayan Elibol, Realty-TR markası ile 5 kıtada ve 47 ülkede gayrimenkul pazarlaması yapıyor. Elibol, Realty-TR markasını şimdi dünyaya açıyor. Realty-UK için kraliyet onayı alan girişimci, İngiltere'de Türk yatırımcıların franchise ofis açabilmesini sağlayacak.

Fatih Elibol, turizmci bir ailenin çocuğu olarak 1980 yılında dünyaya geldi. Ortaokul ve liseyi babasının görevi gereği yurtdışında bulunduğu ülkelerde okudu. 16 yaşındayken New York NYU Leonard N. Stern School Of Business’da işletme ve politik ekonomi dallarında çift ana dal yaparak lisans eğitimini tamamladı. Ardından, Harvard Öniversitesi’nde işletme mastırı yaptı.

Çocukluğundan beri gayrimenkul sektörüne ilgi duyan Elibol, 16 yaşındayken üniversitenin ilk yılında New York’ta öğrencilerin yaşadığı konut...