26 / 04 / 2024

fatih haseki erkek öğrenci yurdu

fatih haseki erkek öğrenci yurdu

Fatih'teki öğrenci yurduna kaçak eklenti yapıldı. Belediye yetkilileri umursamadı ama çevre sakinleri işin peşini bırakmadı. Vatandaşın isyanı üzerine kaçak bina yapımı durduruldu

Haseki Sultan Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Haseki Sultan Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hicret Aşcıoğlu Cansız ve Nimet Buhan ortaklığında kuruldu.

Fatih'teki Haseki Sultan Camisi restore edilecek!

Kanuni Sultan Süleyman'ın eşi Hürrem Sultan tarafından Mimar Sinan'a yaptırılan ilk eserlerden biri olan Fatih'teki Haseki Sultan Camisi restore edilecek.

Al Ghareb Turizm ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Ghareb Turizm ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi, Amjad Sakkal, Mohamed Sakkal, Omar Ibrahım Sharaallah ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Fatih, Haseki Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

Kalinko Group İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalinko Group İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kenan Ahmad tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Fatih, Haseki Sultan Mahallesi, Doktor A.Adıvar Caddesi'nde kuruldu.

Mosanit İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosanit İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Anas Almasrı ve Muaaz Aldırı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Fatih, Haseki Sultan Mahallesi, Kızılelma Caddesi'nde kuruldu.

Fatih Kızılelma Parkı yenilendi!

Haseki Sultan Mahallesi sınırları içerisinde Kızılelma Caddesi üzerinde Kasap Halil Cami yanında yer alan ve caminin ihyası ile kullanımı kısıtlanan park, Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileme programına alındı.

Injaz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Injaz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Maher Sarma ve Nasrın Charıf ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Fatih, Haseki Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

Basmalah Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Basmalah Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulmunem Khateeb tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Fatih, Haseki Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

Elarabia Turizm İnşaat ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elarabia Turizm İnşaat ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Hasan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile Fatih, Haseki Sultan Mahallesi, Manisa İş Merkezi'nde kuruldu.

Fatih su kesintisi 4 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Fatih ilçesinin Haseki Sultan mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 4 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Fatih'te Sabri Ülker Erkek Öğrenci Yurdu inşa edilecek!

YILDIZ Holding, İstanbul'da 232 yatak kapasiteli öğrenci yurdu yaptırıp Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlayacak. Yurt, Fatih'teki Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi arsasına inşa edilecek...

Yıldız Holding Fatih'te yurt binası yapacak!

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yıldız Holding arasında imzalanan protokolle, Fatih'te 232 yatak kapasiteli, "Sabri Ülker Erkek Öğrenci Yurdu" adıyla bir öğrenci yurdu yapılacak.

Fatih su kesintisi 12 Kasım 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Fatih ilçesi Aksaray, Cerrahpaşa ve Haseki Sultan mahallesinde şebeke hattı vana montajı nedeni ile 12 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 20:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

fatih haseki erkek öğrenci yurdu Haberi

fatih haseki erkek öğrenci yurdu

Van'daki felaketten bu yana, İstanbul'un da en önemli gündem maddesi deprem... Haftalardır, aylardır, olası deprem senaryolarını konuşuyoruz, hazırlanan raporları tartışıyoruz. Ne yazık ki tüm veriler, raporlar, tespitler, öngörüler, çok ürkütücü, iç karartıcı... En yetkili ağızlar, kentte binlerce kaçak yapı olduğunu, bu yapıların da şiddetli bir depremde yıkılacağını söylüyor. Daha dün, bu konuda çarpıcı bir açıklama geldi.

TABLO ÇOK VAHİM
İBB iştiraki BİMTAŞ'ın, yani Boğaziçi İnşaat Müşavirlik A.Ş.'nin Genel Müdürü Arif Peyami Başkaraca, şu düşündürücü açıklamayı yaptı: "7 yılda 189 bin binanın ön incelemesini yaptık. Gördük ki 2002'den önce yapılan betonarme binalarda ortalama beton dayanımı, olması gerekenin yarısı kadar. İstanbul'daki binaların en az yüzde 10'unun göçme riski var. Yüzde 25-30'unun da ciddi hasar göreceği tespit edildi."

İşte önümüzdeki tablo böylesine vahim... Bu...