26 / 04 / 2024

fatih Hüsambey Tezgahçılar Camii

fatih Hüsambey Tezgahçılar Camii

Hüsambey Tezgahçılar Camii'nin minaresi 1999 depreminde zarar görmüştü, camii 14 yıldır onarılmayı bekliyor

Cağaloğlu'nda taşınmalar hızlandı! Vatandaşlar sebepleri sıraladı!

91,5 bin takipçili Önder Kaya İstanbul Gezgini isimli kullanıcının, sosyal medya hesabından İstanbul Cağaloğlu'nda hızlanan taşınmalar ile ilgili yaptığı paylaşımına farklı yorumlar geldi. Peki bölgede taşınmalar niye hızlandı? Vatandaşlar ne diyor? İşte gelen yorumlar...

Fhd İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Fhd İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Hüdayi Doğan tarafından kuruldu.

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Fatih Hırka-i Şerif Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Hırka-i Şerif Mahallesi, 3007 ada, 219 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beyaz etin şansızlığı Kuş Gribi oldu! Kuş gribi sebebiyle beyaz ette sürekli zam söz konusu! İşte detaylar...

Yıllar önce korkuyla karşılanan Kuş Gribi, son zamanlarda Afyon ve Denizli'de yeniden ortaya çıktı ve tavukları telef etti. Bu nedenle beyaz et fiyatlarında da hızlı artışlar meydana geldi. Kuş Gribinin yeniden gündeme gelmesiyle birlikte beyaz ete gelen zamlarla ilgili son durum ise şöyle..

Emekliler hüsranda! Maaşları eksik hesaplandı! Uzmanlar her şeyi bir bir ortaya döktü!

Emekliler alacakları zam yüzdesini görünce şaşkınlığa uğradı. Bu durumu uzmanlar da açıklık getirdi. İşte detaylar!

Evde bakım maaşı alanlara müjde! Aralık ayı evde bakım maaşı yattı mı? 3 Aralık 2022 evde bakım aylığı yatan iller!

Evde bakım maaşına dair aramalar hızlandı. Vatandaşlar, aralık ayı evde bakım maaşının yatıp yatmadığını merakla araştırıyor. İşte detaylar!

Fatih Altaylı'dan hükümete KYK kredileriyle ilgili flaş talep!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, AK Parti hükümetine seslenerek KYK kredisini faizleriyle birlikte ödeyen vatandaşlar için çağrıda bulundu.

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüseyin Çağlar Günel tarafından kuruldu.

Avcılar’da balkonu çöken 4 katlı bina mühürlendi!

Avcılar'daki 4 katlı bir binanın 2. Katında tadilat yapıldığı sırada evin balkonu çöktü. Yaşanan olaydan sonra bina tedbir amaçlı mühürlendi. Yaralanan ev sahibine ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı

Kripto para borsasında satışlar hızlandı!

Lider kripto para birimi Bitcoin'in hızlı düşüş yaşaması diğer kripto paraları da olumsuz etkiledi.  Kripto para piyasalarında sert satışlar yaşanmaya başladı.

Shiba Inu değerleniyor!

Bitcoin, Ethereum gibi ana akım kripto paralarda rekorlar kaydedilirken, altcoinler de de hızlı artışlar görülüyor. Shiba Inu dünden bugüne yüzde 37 oranında prim yaptı ve 0.00003849 dolar seviyesinden işlem gördü. 

Ulaşlar Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulaşlar Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Şirin Ulaş tarafından kuruldu.

fatih Hüsambey Tezgahçılar Camii Haberi

fatih Hüsambey Tezgahçılar Camii

Fatih'te Kadınlar Pazarı 'nda yer alan Hüsambey Tezgahçılar Camii'nin minaresi 14 yıldır onarılmıyor. 1999 depreminde zarar gören caminin çevresinde yer alan kaçak yapılar yıkıldı ancak cami gündeme...