26 / 04 / 2024

Fatih İsmail Keleş

Fatih İsmail Keleş

Maya Stand Tasarım ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih İsmail Keleş ve Erdinç Gültekin ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Bağcılar'da kuruldu.

Doku Studio Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doku Studio Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Akın Zengin, İsmail Keleş ve Murat Demir ortaklığında kuruldu.

Eşka İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşka İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermye bedeli ile İsmail Keleş tarafından kuruldu. 

Fatih Çakır Zonguldak Ereğli projelerini anlattı!

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ve partililer ile Ereğli Vergi Dairesinin yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Niğde Fatih Sultan Mehmet Camii’nin yüzde 70'i tamam!

Niğde’de yaptırılan Fatih Sultan Mehmet Cami’nin inşaatı devam ediyor.Selçuk Mahallesi Muhtarı İsmail Ünal, Fatih Sultan Mehmet Cami’nin caminin inşaatının yüzde 70’nin tamamlandığını söyledi.

Maya Stand Tasarım ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maya Stand Tasarım ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih İsmail Keleş ve Erdinç Gültekin ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Bağcılar'da kuruldu.

Keleş Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gürsel Keleş, Burçin Keleş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Küçükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Pulsar Yaşam Alanları Konut İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pulsar Yaşam Alanları Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Keleş, Coşkun Alay ve Sami Bektaş tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da kuruldu

WhiteandSoft By Fatih Kıral yorganları soğuğu yatağınıza sokmuyor!

‘Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır' sözünü boşuna dememişler. Mart ayının yalancı güneşine aldanmak istemiyorsanız şimdiden önleminizi alın ve üzerinize her zaman sıcak tutacak WhiteandSoft By Fatih Kıral yorganlarından birini alın

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve sunucu Esra Erol, Umut Evleri'ni açtı!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, kadınları dört duvar arasından çıkarmak için kurdukları semt konaklarının ‘Umut Evleri' sayesinde eksiğinin tamamlandığını söyledi.

Keleşoğulları İnşaat Sanayi şirketi kuruldu!

Keleşoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

Fatih'te Umut Evleri, başkan Mustafa Demir ve sunucu Esra Erol tarafından açılıyor!

Esra Erol'un çocuk gelinlerin dramını anlattığı ‘Kara Duvak' adlı kitabının geliri ile açacağı umut evlerine bir destek de Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'den geldi

İstanbul Fatih'te işhanındaki büro icradan 900 bin TL'ye satılık!

İstanbul 10. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Fatih ilçesi Şeyh Mehmet Geylani mahalesindeki işhanında bulunan büroyu 900 bin TL'den satışa çıkardı. İlk satış, 20 Mart 2012 Salı günü 15:00-15:10 saatleri arasında yapılacak

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki çalışma isyan ettirdi!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde kar yağışı nedeniyle zeminde meydana gelen bozuklukları tadilat için yapılan geçici asfaltlama çalışması nedeniyle Anadolu'dan Avrupa yakasına geçişte yoğun trafik yaşandı

Fatih İsmail Keleş Haberi

Fatih İsmail Keleş

Maya Stand Tasarım ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih İsmail Keleş ve Erdinç Gültekin ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Bağcılar'da kuruldu. 


Maya Stand Tasarım ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü eğlence ve gösteri merkezi, düğün ve toplantı alanı, sergi ve panayır alanı, kongre merkezi, sanatsal gösteri merkez kompleksi işletmek, kiraya vermek, kiralamak ve danışmanlık yapmak. Yetkili mercilerden izin almak kaydıyla yurt içinde ve yurt dışında sanat ve eğlence gösterileri, konserler, müzikal oyunlar, tiyatro oyunları, folklor gösterileri, bale oyunları, eğlence ve yarışma programları ve benzeri sanat ve eğlence faaliyetleri organize etmek, sergilemek, tertip etmek veya ettirmek. b-Reklamcılıkla ilgili olarak hediyelik eşya ve promosyon ürünlerinin alımını, satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. Promosyon...