26 / 04 / 2024

Fatih Kıral mağazaları

Fatih Kıral mağazaları

Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere, Azerbaycan, Türkmenistan. Kazakistan, Irak ve bazı Avrupa ülkelerinde ev ve otel projeleri gerçekleştiren Fatih Kıral, dış pazarda büyümeyi hedefliyor.

Fatih Kıral Mobilya'dan yeni kitaplık; Barbara Barry!

Fatih Kıral Mobilya mağazalarında satışa sunulan Barbara Barry kitaplıklar ile okumanın keyfi ikiye katlanıyor

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarında yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Alışveriş online, mağazalar deneyim merkezi oldu!

PwC’nin Ipsos işbirliği ile gerçekleştirdiği “Tüketici Öngörüleri Araştırması” sonuçlarına göre ekonomideki olumsuz beklenti taşıyanların oranı yüzde 21 artarak yüzde 71’e çıktı. Alışverişte online kanallar hızla büyürken mağazalar ise artık bilgi ve deneyim merkezine dönüşüyor.

Sinan Öncel: Mağazalarımız kapanmazsa pandeminin yaralarını sarabiliriz!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Markaların tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminin hasarını onarabilmeleri amacıyla mağazaların açık kalmasının hayati önem taşıdığını dile getirdi.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı satışta!

Nidapark Küçükyalı projesinde bulunan Palladium Cadde Küçükyalı'daki mağazaların 2. Fazı satışa sunuldu. 

Antalya Kepez'de 15 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu ve mağazaları!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve mağazalarını 15 milyon 33 bin 4 TL'ye satıyor... 

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO imzası ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor...

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Koray Kıralı tarafından kuruldu.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Tahincioğlu imzası ile yükselen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor....

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları satışa çıktı!

Nidapark Küçükyalı projesindeki Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları satışa çıkarıldı.

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışta!

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışa çıktı. Projedeki açık hava mağazalarına 60 ay vade imkanıyla sahip olunabiliyor.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirmeyi planladığı Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Faz satışını tamamladı.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Fazı satışta!

Nidapark Küçükyalı projesinde yer alan Palladium Cadde Küçükyalı'da bulunan mağazaların 1. Fazı açık artırmasız satışa çıktı.

Fatih Kıral mağazaları Haberi

Fatih Kıral mağazaları

İhracat odaklı büyüme hedefinin yanı sıra dış pazarlarına kendi mağazalarıyla hizmet vermek istediklerini söyleyen Fatih Kıral Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kıral, önceliği Ortadoğu pazarına vermeyi istediklerini bildirdi. 

10 milyon dolarlık fabrika yatırımı yaptı.



2014 itibarıyla tamamlanan Ömerli fabrikalarıyla da üretimlerini artırdıklarını açıklayan Fatih Kıral, 10 bin metrekarelik kapalı alana sahip söz konusu fabrika için yaklaşık 10 milyon dolarlık yatırım yapıldığı bilgisini verdi. 


Altı tanesi çocuk olmak üzere 13 mağaza ile perakendede büyüme kaydettiklerini ileten Fatih Kıral, "2015 yılında Akdeniz, Ege, Marmara bölgelerinde yeni mağazalar açmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu. Gaziantep, Tahran ve Ankara'da bayiliklerinin bulunduğuna işaret eden Kıral, ayrıca Brandhome adıyla yeni mağaza konsepti geliştirdiklerinin altını çizdi. Kıral, "Bugün itibarıyla üretimde yaklaşık 200 kişiyi istihdam ediyoruz. Mağazalarda ise yaklaşık 30 personelimiz mevcut"...