28 / 03 / 2024

Fatih Mutlu İnşaat Yapı adres

Fatih Mutlu İnşaat Yapı adres

Fatih Mutlu İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mutlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Ekim'de Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Koç Ayazoğlu İş Merkezi'nde kuruldu.

Halk GYO Fatih Binası'nın değeri 86 milyon TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Fatih Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 86 milyon TL'yi aştı.

Mansion Orman ön satışta! Yeni proje!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Orman projesinde ön satışlar başladı. Mansion Orman projesinin teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

VillaBlu ile Büyükçekmece'ye 32 yeni villa geliyor! Ön satışlar başladı!

VillaBlu projesi, kentsel modernleşmenin öncü isimlerinden Mutlu İnşaat ile 32 aileye tek katlı villa yaşamı sunuyor. Ön satışlar başladı! Peki villalar kaç metrekare? VillaBlu Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Fatih Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Barmak tarafından kuruldu.

Halk GYO Fatih binasının değeri ne kadar oldu?

Halk GYO Fatih binasının piyasa değeri 20 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Taşınmazın tamamına aylık 94 bin 750 TL kira değeri takdir edilirken, binanın KDV dahil toplam satış değeri 24 milyon 190 bin TL oldu. 

Fatih 08 İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fatih 08 İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Savaş tarafından kuruldu.

Fatih Kara İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Kara İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kara tarafından kuruldu.

Fatih Portakal'ın Seferihisar'daki kaçak yapısı için yıkım kararı!

FOX TV sunucusu Fatih Portakal'ın İzmir Seferihisar'da bulunan 8.3 dönümlük çiftliğinde ağaç kolonlar üzerinde inşa edilen kaçak eviyle ilgili yıkım kararı alındı.

Fatih Portakal’ın çiftliğinde kaçak yapıya rastlanmadı!

Gazeteci Fatih Portakal'ın eşi Armağan Portakal'ın İzmir Seferihisar'daki çiftliğinde kaçak yapılaşma olduğu yönündeki iddiası üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan incelemede kaçak yapıya rastlanmadı.

Fatih Portakal'ın Seferihisar'daki çiftlik evine kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal’ın Seferihisar’daki 8.3 dönümlük çiftlik evine, yasalara aykırı şekilde 3 kaçak yapı inşa ettiği öğrenildi. Portakal’ın zamanında eleştirdiği İmar Barışı’ndan da yararlandığı ortaya çıktı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Fatih Çetinkaya: İnşaat sektöründe belirsizlik arttı!

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, inşaat demirinin fiyatının artmasıyla ilgili konuştu. Çetinkaya sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu.

Radius Residence ön satışta!

Radius Residence Mutlu İnşaat tarafından inşa ediliyor, projede 376 daire ve 33 ticari alan yer alıyor.

Fatih Mutlu İnşaat Yapı adres Haberi

Fatih Mutlu İnşaat Yapı adres

Fatih Mutlu İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mutlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Ekim'de kuruldu.


Fatih Mutlu İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...