25 / 04 / 2024

Fatih yeni inşa edilen otoparklar

Fatih yeni inşa edilen otoparklar

İlçedeki çalışmalarına devam eden Fatih Belediyesi ilçedeki önemli sorunlardan biri olan otopark sorununu çözmek için düğmeye bastı.

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 1 Kasım 2022 tarihine ertelendi.

Düsseldorf Fortuna spor kompleksini Peker Holding inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker Holding, Fortuna Düsseldorf’un yeni inşa edilecek spor kompleksi binası için düğmeye bastı.

TOKİ Çanakkale Biga'da 2 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale Biga'da iki yeni inşa etmek için düğmeye bastı. Projelerin ihalesi 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yeni inşa edilecek Dereli ve Doğankent böyle olacak!

İncelemelerde bulunmak üzere geldiği selden zarar gören Giresun'da vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresunlulara yeni inşa edilecek Dereli ve Doğankent'in müjdesini verdi...

Danimarka'ya yeni bir ada inşa edilecek!

Yeni ev inşa etmek için yer bulamayan Danimarka hükümeti, başkent Kopenhag’ın karşısına 35 bin insanın barınabileceği yeni bir ada inşa edecek.

Kayseri Melikgazi'de yeni tesisler inşa ediliyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi alanında incelemelerde bulundu. Büyükkılıç, dönüşüm projesi kapsamında yeni tesisler inşa edildiğini söyledi.

Trabzon'a yeni cami inşa ediliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanında yeni bir cami inşa ediyor.

Batman Hasankeyf'te 710 yeni konut inşa ediliyor!

Batman’ın Hasankeyf ilçesini Dicle Nehri kıyısında yeni yerleşim biriminde 710 yeni konut inşa ediliyor. Geçen yıl inşaatına başlanılan projenin Eylül ayının sonunda bitmesi planlanıyor.

İsrail Batı Şeria'da 650 yeni konut inşa edecek!

İsrail, Batı Şeria'da Filistinlilere ait topraklarda 650 yeni konut inşa edecek. Batı Şeria'daki yerleşimcilerin sayısı kısa sürede 1 milyona çıkarılacak.

TOKİ Manyas'a 625 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Manyas'a 625 yeni konut daha inşa edecek. 

Samandıra-Sultanbeyli arasında yeni yol inşa edilecek!

Sancaktepe TEM Otoyolu'na yeni yan yollar yapılacak. TEM Otoyolu'nun Samandıra ve Sultanbeyli kavşakları arasında 4 kilometre yan yol inşa edecek.

TOKİ 74 yeni kamu hizmet binası inşa ediyor!

Sosyal konut projelerinin yanı sıra farklı nitelikte sosyal tesis, eğitim kurumu, park ve kamu yapılarının üretimini de yapan TOKİ, "Hükümet Konakları" projesi kapsamında 74 yeni kamu hizmet binası inşa ediyor.

İsrail, Batı Şeria’da 20 yeni konut inşa edecek!

İsrail, Batı Şeria’nın Beytullahim kenti yakınlarındaki Metzad Yahudi yerleşim biriminde 20 yeni konut inşa edecek...

Fatih yeni inşa edilen otoparklar Haberi

Fatih yeni inşa edilen otoparklar

Fatih Belediyesi ilçedeki önemli sorunları arasında yer alan otopark sorununu çözmek için harekete geçti. Toplam kapasiteleri yaklaşık 624 araç olacak 4 yeni mekanik otoparkın vatandaşların hizmetine açılması için çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Yenikapı ve Ayvansaray’da yer alan 2 hemzemin otopark da hizmete başladı.

Fatih Belediyesi'nde yer alan habere göre, otoparkları yerinde inceleyen ve çalışmaları bizzat takip eden Başkan Hasan Suver, araç parkının İstanbul’un başta gelen sorunlarından biri olduğunu dile getirerek, "İlçemizdeki en önemli sorunlardan biri olan otopark sorununu çözmek üzere yeni otoparklarımızı hizmete almaya başladık. Ayvansaray'daki 53 araç kapasiteli otoparkımız ile Yenikapı Marmaray metro istasyonunun hemen yanı başındaki 300 araç kapasiteli otoparkımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bunun dışında Sarayağa Caddesi Mehmetağa Cami Sokağı'nda 67, Kadıçeşme Sokağı'nda 62, Sümbül  Efendi Duhaniye Sokağı'nda 250,...