25 / 04 / 2024

Fatma Girik mal varlığı

Fatma Girik mal varlığı

Uzun yıllardır Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan Fatma Girik hayata veda etti.  Peki Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik mal varlığını kime bıraktı?

Fatma Girik mal varlığını yeğeni Ahu Turanlı’ya bırakacak!

Yeşilçam oyuncusu Fatma Girik’in vasiyetnamesini hazırladığı ve mal varlığının büyük kısmını yeğeni Ahu Turanlı’ya bırakacağı iddia edildi.

Fatma Girik mal varlığını kime bıraktı?

Uzun yıllardır Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan Fatma Girik hayata veda etti.  Peki Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik mal varlığını kime bıraktı?

Fatma Girik Bodrum'daki villası için 40 milyon TL istiyor!

Bodrum'da 20 sene yaşadığı villayı satışa çıkartan Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik villası için 40 milyon TL istiyor.

Fatma Girik Bodrum'daki villasını satıyor!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Fatma Girik uzun süredir Bodrum'da yaşıyordu. İstanbul'a dönüş kararı alan Girik Bodrum'daki lüks villasını 32 milyon TL'ye satıyor.

Fatma Girik mal varlığını yeğeni Ahu Turanlı’ya bırakacak!

Yeşilçam oyuncusu Fatma Girik’in vasiyetnamesini hazırladığı ve mal varlığının büyük kısmını yeğeni Ahu Turanlı’ya bırakacağı iddia edildi.

İşte Fatma Girik'in Bodrum'daki müze evi!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, müzeyi anımsatan Bodrum’daki üç katlı evinin kapılarını ilk kez açtı. Fatma Girik, 3 katlı evinde 94 yaşındaki annesi ve çok sevdiği köpekleriyle yaşıyor.

Fatma Çelenk: Sürdürülebilir dünya isteği yaygınlaşmalı!

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Zirvesi’nde, Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, günümüzün en önemli konusu olan sürdürülebilirlik yaklaşımının geniş kitlelerce benimsenmesi için şirketlere büyük görev düştüğünü söyledi.

Vaillant ecoTEC 5 tam yoğuşmalı kombi ürününü tanıttı!

Vaillant, 9 Şubat 2014 tarihinde Almanya’ daki ana merkezi Remscheid’da düzenlediği özel bir lansman toplantısıyla “yeni nesil ecoTEC 5 tam yoğuşmalı kombisini” iş ortaklarına tanıttı.

Kira gelir vergisi anlaşmalı bankalar!

Kira geliri vergisi ödeyecek vatandaşlar, Gelir İdaresi ile anlaşmalı bankalar aracılığı ile de vergi borcunu ödeyebiliyor. Peki, kira gelir vergisi anlaşmalı bankalar nelerdir? İşte yanıtı...

Ayıplı mal kanunu!

Ayıplı mallar karşısında tüketicilerin sahip oldukları haklar, Mayıs 2014'te yürürlüğe girecek olan 6502 sayılı Tüketicilerin haklarının korunması hakkında kanun kapsamında açıklanıyor. İşte Ayıplı mal kanunu...

Dünya Türk borusunu seçerken DSİ’nin Elazığ’da tercihi Çin malı oldu!

Elazığ içme suyu isahe hattı için ithal dökme demir (düktil) boruların tercih edilmesine yerli boru üreticileri büyük tepki gösteriyor. Dünya Türk borusunu seçerken DSİ’nin Elazığ’da tercihi Çin malı oldu...

Yoğuşmalı kombiler her zaman daha verimli!

Yoğuşmalı kombiler sadece sıcak su için kullanıldıkları yaz aylarında bile yakıt tasarrufu sağlayarak aile bütçesini koruyor. Yoğuşmalı kombiler her zaman daha verimli ve yakıt tasarrufu sağlıyor...

Süleyman Aslan'ın mal varlığına konulan tebdir kısmi olarak kaldırıldı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen 17 Aralık' taki soruşturma kapsamında tutuklanan eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan' ın mal varlığına konulan tedbir kararı, kısmi olarak kaldırıldı...

Mal varlığına el koymak için rapor şartı aranacak!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın açıkladığı yasa teklifine göre, mal varlığına tedbir konulması zorlaşacak. Tedbir için BDDK, SPK ve MASAK'tan rapor şartı getirilecek. Teklifle mülkiyet hakkının korunması amaçlanıyor...

Fatma Girik mal varlığı Haberi

Fatma Girik mal varlığı

Uzun senelerdir Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan Fatma Girik hayata veda etti. Peki Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik mal varlığını kime bıraktı?

Hürriyet gazetesinden Deniz Boy'un haberine göre, usta oyuncu Fatma Girik’in vasiyetnamesini hazırladığı ve malvarlığının büyük kısmını yeğeni Ahu Turanlı’ya bıraktığı belirtildi. Girik'in ablası Müesser Turanlı’in kızı olan Ahu Turanlı, özel bir gayrimenkul şirketinde danışmanlık yapıyor. Fatma Girik, malvarlığının bir bölümünü de seneler önce Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan koruyucu aile olarak yanına aldığı manevi kızı Ahu Aşkar’a bıraktı.
Başarılı oyuncu Fatma Girik, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse bağlı viral zatürre nedeniyle dün sabah 7’de hayatını kaybetmişti.

Fatma Girik Bodrum'daki villası için 40 milyon TL...