27 / 04 / 2024

fatma şahin akıllı şehir açıklaması

fatma şahin akıllı şehir açıklaması

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Fatma Şahin: Akıllı şehirler kurmaya giden dönüşüm sürecindeyiz!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, edeflerinin yüksek teknolojilerle donatılmış akıllı şehirler olduğuna söyledi.

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Tuna Acuner ve Sefa Şahin ortaklığında kuruldu.

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Fatma Şahin: Akıllı şehirler kurmaya giden dönüşüm sürecindeyiz!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, edeflerinin yüksek teknolojilerle donatılmış akıllı şehirler olduğuna söyledi.

Almanya'nın ilk akıllı yolunu Türkler yapacak!

Prof. Dr. Şahin Albayrak ile ekibi, Almanya’da sürücüsüz otomobillerin kullanacağı ilk ‘akıllı yol’u inşa edecek. Albayrak ve ekibi, Almanya’nın Berlin’deki Protokol Bulvarı’nı sürücüsüz araçlar için dijital yola dönüştürecek.

Kentsel dönüşüm akıllı şehirler için bir fırsat!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Haliç Kongre Merkezi'ndeki "4. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı"nın (ICSG Istanbul 2016) açılışında, ülkelerin kendilerini yenileme arayışına girdiğini söyledi.

Şahin Albayrak: Kurtköy akıllı binada Ar-Ge üssü olabilir!

Ağa Bağlı Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Şahin Albayrak, Türkiye'nin müteahhitlikteki tecrübesini teknolojiyle birleştirerek akıllı bina konusunda lider şirketler çıkaracağını vurguladı. Albayrak, "Kurtköy Ar-Ge üssü olabilir" dedi.

Edirne'de akıllı hastane 29 Ekim'de açılacak!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, yeni yapılan Edirne Devlet Hastanesi'nin akıllı hastane olacağını belirterek, "Özellikle elektriğini kendi üretmesi çok güzel bir olay" dedi. İşte ayrıntılar...

Edirne akıllı hastane için gün sayıyor!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin yeni yapılan Edirne Devlet Hastanesi'nin akıllı hastane olacağını ifade ederek, "Özellikle elektriğini kendi üretmesi çok güzel bir olay" olarak nitelendirdi.

Fatma Şahin: Gaziantep'te ilk etapta 643 konut yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, temel atma töreninde 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Cumhuriyet tarihinde yapılanın 10 katı konut yapıldığını belirterek "İlk etapta 643 konut yapacağız" dedi.

Kenan Şahin Akıllı Belediyecilik Zirvesi'nde konuştu!

Marmara Belediyeler Birliği’nin düzenlediği “Akıllı Belediyecilik Zirvesi”nde belediye-vatandaş ilişkileri konusunda bir sunum gerçekleştiren Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, dijital arşiv ile işlem yükünün yarı yarıya azaltıldığını söyledi.

Akıllı Yıldızlar şehri dijital platformda!

Soyak, ‘Akıllı Yıldızlar Şehri oyunuyla hem enerji tasarrufunu öğretiyor hem de sürdürülebilir yaşam yaklaşımını çocuklara aşılıyor. Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk “Soyak adı bugün artık sürdürülebilirlikle anılıyor.

Samsung kavisli ekranlı akıllı TV’leri Nisan'da satışa sunacak!

Samsung, İspanya’nın Malaga şehrinde gerçekleştirdiği “Samsung Forum 2014”te en yeni ürünlerini tanıttı. Smasung etkinlikte en çok dikkat çeken ürünlerden biri olan kavisli ekranlı akıllı TV’leri Nisan'da satışa sunacağını açıkladı...

İnnova Akıllı Elektrik Şebekesi Projesi’ne İsveç’ten mükemmellik ödülü!

İnnova’ nın katıldığı Avrupa Birliği Ar - Ge projelerinden olan Imponet Akıllı Elektrik Şebekesi’ne geçiş projesi, ‘ Seizing The High Grounds ’ mükemmellik ödülü aldı...

fatma şahin akıllı şehir açıklaması Haberi

fatma şahin akıllı şehir açıklaması

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

TBB tarafından yapılan açıklamaya göre Şahin, Dünya gazetesinin YouTube kanalında Vahap Munyar'ın sunduğu "Patronlar Soruyor" programına konuk olarak Türkiye'nin belediyecilik vizyonu hakkında değerlendirmeler yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Fatma Şahin, artık yeşil ekonomi zamanı olduğunu dile getirerek, "Eğer siz dünyaya entegre olmak istiyorsanız geçen dönemin kodları güvenlikti, mülteciydi. Yeni dünyanın kodu ise yeşil ekonomi, hızlıca hayata geçirmek gerekiyor." dedi.

TBB'nin, bütün partilerden belediye başkanlarını bir araya getirerek ortak sorunlara ortak çözümler arayan çok özel bir kurum olduğunu dile getiren Şahin, "TBB Başkanı olduktan sonra bu işin yüzde 80'inin iletişim olduğunu bildiğim için dünyada, Almanya, İsveç, İsviçre gibi...