23 / 04 / 2024

Edirne akıllı hastane için gün sayıyor!

Edirne akıllı hastane için gün sayıyor!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin yeni yapılan Edirne Devlet Hastanesi'nin akıllı hastane olacağını ifade ederek, "Özellikle elektriğini kendi üretmesi çok güzel bir olay" olarak nitelendirdi.



Edirne Valisi Dursun Ali Şahin yeni yapılan Edirne Devlet Hastanesi'nin akıllı hastane olacağını belirterek, "Özellikle elektriğini kendi üretmesi çok güzel bir olay" olarak nitelendirdi. 



Mevcut hastanenin yeni yerine taşınacağını kaydeden Vali Şahin, merkezde kalacak olan hastanede "Enjeksiyona ilgili bir düşüncemiz olacak. Sanırım merkezde bir ünite tutulabilir. Yeni yapılan 400 yataklı hastane Türkiye'de kı sayılı hastanelerden bırı olacak. Akıllı hastane, akıllı binalar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün de yarı akıllı olarak binası yapılıyor. Şimdi Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün de akıllı binası olacak. Türkiye'de bu yönde kı gidişat çok güzel. Özellikle hastanenin elektrığmı keııdı üretmesi mükemmel bir olay. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü binası bilindiği gibi İl Özel İdaresi ve halkın katkısıyla yapılıyor. Üstü kapatılarak kara bina ortaya çıkmış olacak" dedi.

 

"29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NDA 4 AÇILIŞ"


Vali Şahın, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayacağımız gün Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü binası, Karaağaç Mahallesi'ne giden köprü, yapılan Devlet Hastanesi ile Selimiye Camıı'nm aydınlatması dördü birden hizmete girecek. Cumhuriyet Bayramı Edirne'de çok kutlu ve endamlı olacak Yeni Devlet Hastanesi bu ay yeni yerme taşınacak" ifadelerini kullandı.


Edirne Gazetesi


Geri Dön