23 / 04 / 2024

Fatsada uygun arsalar

Fatsada uygun arsalar

Ordu Fatsa'da bulunan 3.580 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Fatsa Satış Memurluğu tarafından 1 Temmuz 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Milli Emlak'tan uygun fiyatlı arsa ihalesi: Büyük fırsat kaçırılmamalı!

Milli Emlak tarafından satışa sunulan uygun fiyatlı arsalar, büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Kırşehir'in Akçakent ilçesinde satışa çıkarılan bir arsa için düzenlenecek ihale, dikkat çekici bir fırsat sunuyor. Tahmin edilen ihale bedeli ₺5.000,00 olarak belirtilmiş.

Arsaya talep patladı! İşte Türkiye'nin arsa yatırımı için en uygun illeri! 

Son dönemlerde arsalara olan talep patladı. Milyonlarca kişi arsa yatırımı için uygun illeri ve uygun fiyatlı arsaları araştırıyor. İşte Türkiye'nin arsa yatırımı için en uygun illeri..

İstanbul’da uygun fiyatlı arsalar satışta!

İstanbul'un hemen hemen her noktası gün geçtikçe değerleniyor. Arsaya yatırım yapmayı düşünenler de çok uygun fiyatlara arsa sahibi olabiliyor.

Varlık Fonu'na devredilen arsalar satılacak!

Bakanlığa bağlanan Türkiye Varlık Fonu'nuna devredilen arsaların değerlendirilmesi için yeni adımlar atıldı. Fondaki arsalar uygun fiyata satılacak yada yeni projeler uygulanacak.

İstanbul'da büyük proje geliştirmeye uygun arsalar azalıyor!

Son 11 yılda 100 bin bağımsız bölüme imza atan Emlak Konut GYO, markayı İstanbul dışına taşımak üzere faaliyetlerini sürdürüyor. İlk adımı Ankara'da atan Emlak Konut GYO, diğer şehirlerdeki ihale süreçlerine de devam ediyor.

Krediye uygun arsa ne demek?

Bankalar, arsa sahibi olmak isteyen kimseler için arsa kredisi paketleri üretiyor. Ancak, sadece krediye uygun arsalar bu paketten yararlanabiliyor. Peki krediye uygun arsa ne demek?

Emlak Konut GYO Kocaeli Körfez arsalarının değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Kocaeli Körfez arsalarının değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut GYO Zekeriyaköy arsalarının değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Zekeriyaköy arsalarının değerleme raporunu açıkladı...

Mustafa Toprak: Surları özüne uygun olarak restore edeceğiz!

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Surların restorasyonunu özüne ve ruhuna uygun olarak gerçekleştireceğimizi teyit ediyoruz" dedi.

Yöresel mimariye uygun inşa edilen evlere karşılıksız kredi!

Yöresel mimariye uygun olarak inşa edilen evlere, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koşulsuz kredi verecek...

Kuzeyyıldızı Kartal Monumento 'da krediye uygun: 318 bin TL!

Monumento Kartal projesinde yer alan ofis birimlerinin fiyatları 318 bin liradan başlıyor. Projede krediye uygun satışlar devam ediyor...

Sümer Holding Ankara Çankaya arsaları 9 Mayıs'ta ihale edilecek!

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, tarafından Sümer Holding'in Ankara Çankaya Çukurambar'daki arsaları 9 Mayıs 2013 tarihinde ihale edilecek...

Ilısu Barajı'yla bölge mimarisine uygun yeni ilçe kurulacak!

Dicle Nehri üzerinde inşası süren Ilısu Barajı'nda 2014'ten itibaren su tutulmasıyla önemli kısmı göl altında kalacak olan tarihi Hasankeyf ilçesinin sakinleri için bölgeye uygun mimarisiyle yeni bir ilçe kuruluyor

Fatsada uygun arsalar Haberi

Fatsada uygun arsalar

Ordu Fatsa'da bulunan 3.580 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Fatsa Satış Memurluğu tarafından 5 milyon 21 bin 487 TL'ye satışa çıkarılıyor.



1 NO’LU TAŞINMAZIN Özellikleri: Ordu il, Fatsa ilçe, 0 Ada No. 202 Parsel No. Yapraklı Mah. Mahalle/Mevkii, Tarla ve üzerinde ev bulunan arsa niteliğinde taşınmaz.



Yüzölçümü: 3.580.00 m2 


İmar Durumu: imar alanı dahilindedir.


Kıymeti: 5.021.487,50 TL


KDV Oranı: %18


Kaydındaki Şerhler:


1.Satış Günü: 01.07.2015 günü 10:00-10:10 arası


2.Satış Günü: 30.07.2015 günü 10:00-10:10 arası


Satış Yeri: Hukuk Mahkemeleri Satış Müd. Odasında



Satış şartları:


1- ihale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin % 50’sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli...