28 / 03 / 2024

fed açıklaması

fed açıklaması

Mortgage dalgalanmasının ardından finans dünyasına yönelik dava dalgasının geleceği belirtiliyor.

FED'in faiz açıklaması altını vurdu, altın fiyatları hızla düşüşe geçti! Analistler peş peşe açıkladı!

FED'in faiz açıklaması altın fiyatlarını olumsuz etkiledi... Gram altın aniden düşüşe geçti ve yatırımcılar ne yapacaklarını bilemedi... İşte altın fiyatlarındaki son durum...

FED açıklaması öncesinde analistler peş peşe açıkladı! Çabuk buraya bakın, son dakika...

FED açıklaması öncesinde analistlerden peş peşe tahminler geldi. Sakın kaçırmayın! Son dakika... Hemen bakın! İşte ayrıntılar...

Fed yetkilisinden piyasaları ters köşeye yatıracak açıklama

Piyasaları ters köşeye yatıracak Fed açıklaması. St. Louis Fed Başkanı James Bullard, Fed'in Aralık ayı toplantısında yapacağı faiz artırımına ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Doların kaderini belirleyen faiz için son dakika açıklaması geldi! Bir sonraki karar şimdiden belli oldu

ABD Eski Hazine Bakanı Prof. Summers, doların kaderini belirleyecek olan Fed'in faiz oranları ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. 

FED açıklaması sonrası emtia piyasasındaki ürünlerin fiyatı arttı

Emtia piyasasında bir önceki hafta görülen yükseliş eğilimi, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) ılımlı ve yumuşak tondaki açıklamalarıyla geçen hafta da devam etti. Fiyatı en çok artan 3 ürün doğal gaz, kahve, paladyum oldu. Altın ise binde 4 oranında artış gösterdi.

Dolar bomba gibi patlayacak! FED Başkanı Powell'dan pimi çeken son dakika açıklaması

Doların uluslararası piyasalarda değerini artırmak ve ülkedeki enflasyonu aşağı çekmek için faiz artırımına giden FED, doları bomba gibi patlatacak yeni adımlar atmaya hazırlanıyor. FED Başkanı Powell, son dakika açıklamasıyla piyasaları yine alt üst edecek.

İslam Memiş'ten dikkat çeken altın açıklaması: Alanlara geçmiş olsun, bekleyenlere hayırlı olsun!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yaptığı açıklamada Amerikan Merkez Bankası FED'in faiz kararını, olası sonuçları ve ortaya çıkacak senaryolar karşısında yatırımcıların nasıl davranması gerektiğini anlattı. İslam Memiş açıklamasında gram altına da değindi.

Jeffret Lacker'den kritik faiz açıklaması!

Richmond Fed Başkanı Jeffret Lacker, kritik faiz açıklamasında bulundu. Lacker, “Faiz artırımı daha sonra olacağına daha erken olsun” dedi.

Servet GYO'dan özel durum açıklaması!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO özel durum açıklamasını yaptı.

Yeşil GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar açıklaması!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO olağan dışı fiyat ve miktar açıklamasını yaptı.

İBB'den Maçka Parkı açıklaması!

İBB, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabının yapımı için Maçka Parkı’nın Beşiktaş Stadyuma bakan giriş kapısının çitlerle kapatılması sonrası yazılı açıklama yaptı. İşte İBB'nin Maçka Parkı açıklaması..

Çatalca Belediyesi'nden KİPTAŞ açıklaması!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın AK Partili Meclis Üyelerince gündeme getirilen KİPTAŞ Mağdurlarına yönelik açıklaması sert oldu.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara Projesi dava açıklaması!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara Projesi dava açıklaması yaptı.

fed açıklaması Haberi

fed açıklaması

Davalarda öncelikli olarak yatırım bankalarının hesaba çekileceği duyuruldu.

FED'den tarihi açıklama... Dünya piyasaları ABD mortgage piyasasından kaynaklanan dalgalanmanın etkisinden kurtulmaya çalışırken, ABD Sermaye Piyasası Kurulu (SEC) yaşananların sorumlularını belirlemek için harekete geçti. Gelen haberlere göre SEC halen 12 farklı şirket ile ilgili olarak soruşturma yürütüyor. Uzmanlar ABD mortgage piyasasında yaşanan olayların atlatılmasının ardından finans dünyasına yönelik büyük bir dava dalgasının geleceğini ileri sürüyor.

GÜVEN İÇİN GEREKLİ

İddialara göre dava dalgasından öncelikli olarak etkilenecek kuruluşların başında müşterilerini zamanında ve gerektiği gibi bilgilendirmeyen yatırım bankaları ve finans kuruluşları gelecek. SEC eski görevlilerinden Michael Malloy açıklamasında vakit kaybetmeden krizin sorumlularının ortaya çıkarılarak piyasalara yeniden güven ortamının getirmesi gerektiğini söyledi ve ekledi: "Gelişmeleri soruşturma açısından değerlendirecek olursak yaşananların...