20 / 04 / 2024

Felekoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Felekoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Felekoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şehmus Demir tarafından 500 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, 95.Sokak Mimoza Konutları Sitesi'nde kuruldu.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Mumcuoğulları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mumcuoğulları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mumcuoğulları tarafından kuruldu.

Feyzioğulları Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feyzioğulları Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Akyiğit tarafından kuruldu.

Ekremoğulları Cmc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekremoğulları Cmc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Cavlanlar tarafından kuruldu.

Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Erdemiroğulları İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdemiroğulları İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Erdemir ve Uğur Erdemir ortaklığında kuruldu.

Özcanoğulları Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcanoğulları Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özcan ve Müslüm Özcan ortaklığında kuruldu.

Hzekioğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzekioğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kaya tarafından kuruldu.

Bozoğulları İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozoğulları İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akyıldız, Murat Akyıldız ve Yıldırım Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Tefiye tarafından kuruldu.

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Özkan Can tarafından kuruldu.

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Enver Dursun ve Hüseyin Dursun ortaklığında kuruldu.

Felekoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Felekoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Felekoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şehmus Demir tarafından 500 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da  Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, 95.Sokak Mimoza Konutları Sitesi'nde kuruldu. 


Felekoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,...